Дженифър Лопес рядко крие „прелестите“ си. Все пак задните части на Ла Лопес са безспорно едни от най-желаните по цял свят.

Тя твърди, че винаги е била малко пълничка и й се налагало да спазва диети през целия си живот. Вероятно затова мнозина твърдят, че задните й части са далеч от определението за сексапил. Певицата обаче все още се радва на сериозна популярност по отношение на тази част от тялото си и с гордост го демонстрира при всеки възможен повод.

Джей Ло често залага на прилепнали по тялото дрехи и къси мини рокли за своите светски изяви, но за ежедневието звездата предпочита по-удобните и широки дрехи.

Само за няколко дни латината се появи с три стилни стрийт визии. Спортно-елегантните тоалети на Дженифър са допълнени от модерни слънчеви очила с цветно стъкло, марка Ray Ban и маратонки на платформа.

Гласувайтве по-долу в нашата анкета за вашата визия-фаворит!

ВИЗИЯ № 1

Четете още: Джей Ло и тайната ѝ против бръчки

ВИЗИЯ № 2

ВИЗИЯ № 3

Нека ви припомним, че най-новото видео на Джей Ло ще види бял свят на 9-ти септември.

Дженифър Иги Азалия избухват със сексапил и провокация в новия си клип към песента "Booty".

45-годишната Лопес по нищо не отстъпва в сексапилните движения на 24-годишната си колежка. И двете показват завидни задни форми, сменяйки безброй тоалети като бански, бельо и мрежести чорапи...

Четете още: Джей Ло с удобни обувки на платформа