Дъждовното време не може да ни развали лятото настроение, не и след като видяхме зашеметяващите кадри на Джесика Алба, която краси корицата на юнския брой на списание „Shape”.

34-годишната актриса демонстрира перфектната си фигура в най-актуалните модели бански костюми за сезон пролет-лято 2015.

Четете още: Грижовна и секси – мама Джесика Алба!

На кориците на списанията звездите изглеждат повече от страхотно, но като всички нормални хора и те полагат усилия, за да поддържат тялото си в добра форма.

Джесика показва страхотни изваяни форми на страниците на изданието и споделя какво я кара да се чувства секси и как поддържа формата си.

Красивата майка на две дъщери разказва, че тренира усилено – по 5-6 пъти в седмицата. Спортът и сънят я карат да се чувства по-добре.

„Да поддържам тялото си ме кара да се чувствам секси. А, не е ли това основната цел на всеки, който иска да изглежда добре, когато свали дрехите си и се погледне в огледалото?”, казва певицата.

Освен това тя споделя, че след раждането за една жена от изключително значение е подкрепата и отношението на близките й към нея.

„Любовта на семейството ми ме зарежда положително и винаги съм в движение“, допълва чаровната звезда.

Джесика демонстрира тънка талия и плосък, добре оформен корем.

Четете още: Джесика Алба по-красива от всякога на 34

Четете още: Тенденции в здравословното хранене