Автор
Woman.bg

Тренирай със стил: Тоалети за фитнес маниачки

Най-важното условие за тоалетите за спорт винаги е било да са удобни, цветни и да те карат да се чувстваш добре в кожата си. Когато са подбрани със стил и вкус обаче, спортните облекла могат да се носят и за разходка в парка, така и за градски маратон.

Предлагаме ти няколко типа спортни облекла, в които ще се чувстваш като истинска спортна дива!

Суитшър

Суитшърът е подходящ както за връхна дреха, така и за да влезе в ролята на блуза с дълъг ръкав. Той може да бъде от прозрачна материя, в спортно – елегантен стил, или на цветя, както е решила визията си актрисата Ванеса Хъджинс.

Още по темата четете тук: Стилна и чаровна – Ванеса Хъджинс

В две части

Бодито или спортният сутиен са перфектната алтернатива за времето, което отделяш например на пътеката, защото там се потиш повече, отколкото на всеки друг фитнес уред. Освен това, с боди и клин можеш спокойно да покажеш плоското си коремче и да изглеждаш много секси!

Цветно и спортно!

Няма нищо по-хубаво от това да тренираш с настроение, надъхано и вдъхновено! Ето защо колкото по-цветно облекло избереш, толкова по-приятно ще ти бъде на теб самата на тренировка. Избери меки пастелни тонове, или ярки момичешки цветове, в които правят дамските си облекла повечето спортни марки.

Още по темата четете тук: Секси бански за спортни момичета

Снимки: vogue.co.uk, splash news