24-годишният транссексуален модел – Андрей Пежич – публикува свои предизвикателни снимки в социалната мрежа.

Ако не знаехте, че Андрей по рождение е той, а не тя, сме сигурни, че нямаше да заподозрете, че това красиво русо момиче е претърпяло операция за смяна на пола и в момента е сред най-високо платените модели-жени в света.

Кариерата на Пежич тръгва стремглаво нагоре още от първия миг, в който е открит, защото дизайнерите веднага осъзнали силата на неговите данни, и че той самият е златна мина. Колко са хората на света, които изглеждат еднакво добре, облечени в мъжки и женски дрехи? Ръстът на Андрей е188 сантиметра, тежи 57 килограма. Това го прави универсален за представяне на женски и мъжки дрехи. Освен всичко природата му на мъж му дава още едно предимство пред останалите манекени жени – той няма да натрупа мазнини по ханша си. Освен това природата не му позволява да ражда, което е гаранция за много спестени главоболия. С една дума – той е идеалната „закачалка“!



Андрей винаги е казвал, че не иска да си сменя пола, а желае да живее по средата. Очевидно е, че това се е оказало трудна задача, така че през 2014 г., той си прави операция за смяна на пола. Пежич признава, че преди това дълго е страдал. Известно време е възнамерявал да се присъедини към гей обществото, но разбрал, че този път не е за него. През февруари 2015 г., след поредица от операции, Андрей накрая става Андреа и излезе с гръм и трясък на подиума в Седмицата на модата в Лондон като модел-жена.