Разположен в Мадрид, All I Own House представлява малък експериментален апартамент с модулни елементи, които могат да се модифицират според нуждите на живеещите.

Дизайнът на необикновения дом е дело на испанската архитектурна компания PKMN Architectures, а преди да стане поле за експерименти, той е бил обитаван от бабата на една от дизайнерките.

Най-интересната част от апартамента са трите подвижни платформи, които могат да бъдат събирани или разделяни проста механична система. Благодарение на умелия дизайн, те са в състояние да приемат секция, чертожна дъска, трапезарна маса, килер, легло и шкаф за съхранение.

Всичко това може да се аранжира в различни комбинации, включително и като се отвори голямо свободно пространство, където посетителите могат да насядат или пък да танцуват.

Предвид, че тенденцията е малките апартаменти в градовете да стават все по-популярни, подобни гъвкави и функционални домове наистина представляват доста находчив начин да се възползваш от всеки наличен сантиметър.