Автор
Woman.bg

Това, което мъжете винаги забелязват по време на секс

Дами, няма нужда да се притеснявате, ако имате счупен нокът или очната ви линия е леко размазана идеален. В леглото партньорът ви не би им обърнал особено внимание.

Но ето какво винаги му прави впечатление?

1. Ако сте инициативни

Истината е, че това, което най-много привлича мъжете, особено по време на секс, е инициативността. Ако седите (лежите) и просто чакате той да свърши всичко, е възможно да реши, че не ви е приятно или не ви е интересно. Вземете инициативата в свои ръце и направете нещо, което мислите, че ще му хареса.

2. Движенията ви

Сковаността е враг на хубавия секс. Мъжете обожават да усещат как движенията на тялото ни отговарят на силните емоции. Не се притеснявайте да показвате, че случващото се помежду ви ви харесва.

3. Погледът ви

Забавете темпото, отпуснете се и погледнете партньора си в очите. Дайте му шанс да усети емоциите ви чрез погледа ви. Не го отмествайте срамежливо встрани. Говорете си с очи.

4. Въздишките ви

Той винаги забелязва дишането ви. По честотата разбира колко сте възбудени и дали сте заинтригувани от случващото се. Най-добре е да прошепнете нещо възбуждащо в ухото му, така че той да разбере какво усещате в дадения момент.

5. Да, партньорът ви забелязва дали сте били на кола маска тези дни

Също така забелязва и бельото ви. Мъжете обичат красивото предизвикателно бельо. Това, че сте били днес или вчера на кола маска и сте със специално бельо, означава че с вълнение очаквате да се отдадете на страстни моменти. А това определено му харесва.