Автор
Woman.bg

Топлес протестът на Кийра Найтли (снимка 18+)

Кийра Найтли си навлече гнева на колежките си, но и уважението на обикновените хора с протеста си срещу използването на фотошоп, поддържащ днешните нереални критерии за женска красота.

Актрисата реши да засвидетелства възмущението си от обработването на снимките с фотошоп програми, като позира гола на страниците на септемврийския брой на списание "Интервю".

Четете още: Риана или Кийра? Или как се ходи на ревю на Chanel

"Хората искат все да виждат големи гърди и крака, които са дълги до сливиците. Е, аз не съм съвършена. Такава съм, каквато Бог ме е създал", споделя Найтли по повод фотосесията си в интервю за британския вестник "Таймс".

"Тялото ми е било манипулирано толкова много пъти по толкова много и различни причини, било то от папараци или за постери на филми. Затова когато се реших да позирам топлес, настоях пред списанието да не уголемяват гърдите ми компютърно. Ама били малки! И какво от това? Такива са, каквито са. Никога не бих ги уголемила с помощта на импланти. Защото е противоестествено", признава Кийра.

Този път желанието на актрисата е чуто и тя е уловена на страниците на списание "Интервю" такава кавато е - красива, нежна, слабичка и с естесвен бюст.

Четете още: В гардероба на: Кийра Найтли за Harper’s Bazaar

Приветстваме, сигурни сме не само ние, решението на Найтли да се опълчи срещу стериотипите за женска красота, упорито налагащи ни се от съвремения шоубизнеса, който не е нищо повече от една покварена реалност, стигнала дотам изкуствено да уголемява гърдите на актриса за постера на филма. Е, явно според някои това, което прави един филм шедьовър не е сценарият или актьорската игра, а сочният бюст на главната героиня.