Автор
Woman.bg

Топ 6 на най-стилните мъже на червения килим

Те са неустоими не само на големия екран, но и в реалния живот. По тях въздишат милиони жени по целия свят. Всеки един от тях впечатлява с неподражаемия си стил, харизма и талант, но и с невероятната си осанка, магнетичен чар и класа.

Ето кои актьори впечатлиха с безупречната си визия най-видните представители на модната гилдия и бяха поставени в челната шестица на най-елегантните мъже на "Оскар" 2017:

Райън Гослинг в смокинг на Gucci


Това е втората номинация на очарователния актьор за най-добра мъжка роля след тази за участието му във филма "Наполовина Нелсън" през 2007 г. Едни от най-известните му роли, с които изгря неговата звезда, са тези на Херкулес в "Младият Херкулес“" и на Ноа Калхун в "Тетрадката".

Дев Пател в смокинг на Burberry


Номинираният тази година за най-добър актьор в поддържаща роля за филма "Лъв: Стъпки към дома" Дев Пател определено изглежда невероятно в този стилен смокинг в цвят слонова кост. Актьорът нашумя с ролята на Джамал Малик в хитовия филм на режисьора Дани Бойл "Беднякът милионер", който през 2009 г. спечелва 8 награди "Оскар" и 4 награди "Златен Глобус".

Махершала Али в смокинг на Ermenegildo Zegna Couture and Monique Péan


Тази година Махершала Али е удостоен с "Оскар" за най-добър актьор в поддържаща роля в драмата "Лунна светлина". Това е първата номинация и първата награда "Оскар" за Махершала Али, който е и единственият досега мюсюлманин, носител на приза.

Андрю Гарфийлд в класически смокинг на Tom Ford


Бившата изгора на Ема Стоун - Андрю Гарфийлд, нашумя с ролята си на Едуардо Саверин във филма "Социалната мрежа" от 2010 г. За нея актьорът получава две номинации за награда БАФТА и номинация за "Златен глобус". Имайки предвид неговата харизма и талант, напълно заслужена е и тазгодишната номинация на актьора за главна мъжка роля за "Възражение по съвест".

Майкъл Шанън в смокинг на Tom Ford


Освен с номинацията си тази година за най-добър актьор в поддържаща роля за филма "Нощни животни", Майкъл Шанън може да се похвали и с цял куп награди, сред които "Сатурн" и "Сателит".

Номиниран е за "Златен глобус" и "Оскар". Известни филми с негово участие са "Омагьосан ден", "Пърл Харбър", "Ванила Скай", "Човек от стомана", сериалът "Престъпна империя" и др.

Джош Далас в смокинг на Tom Ford



38-годишният американски актьор е известен с активното си присъствие на телевизионния екран. Най-голяма популярност придобива след филма "Тор", в който играе ролята на Фандрал, както и в сериала "Имало едно време" в ролята на очарователния принц. Тази година чаровникът се нареди сред най-стилните актьори на червения килим и има защо.