Сексът продава. Това правило важи с пълна сила за повечето холивудски филми. А каква по-добра демонстрация на сексапил от чифт добре оформени гърди?

Тук ви представяме най-апетитните холивудски бюстове, които до голяма степен са отговорни за популярността на притежателките си, пише в. "Монитор".

1. Скарлет Йохансон
Бюст 94DD, талия 63, ханш 91

Още снимки на Скарлет можете да видите тук

От десетина години Скарлет е абонирана за челните класации по сексапил. Звездата от актуалния блокбъстър „Капитан Америка: Първият отмъстител” събужда мъжките блянове със сочни устни и още по-сочен бюст. С чашки на сутиена DD Скарлет е едни гърди напред пред конкурентките си и това е само част от причините 29-годишната нюйоркчанка да бъде сред най-търсените съвременни актриси.


2. Салма Хайек
Бюст 96D, талия 65, ханш 98 см


Салма е по-гореща от пясъчните ивици на Акапулко и Канкун взети заедно. Тя е най-успешната мексиканска актриса в САЩ и е обезоръжаващо секси независимо дали е в образа на полуинвалидизирана художничка във „Фрида”, или на стриптийзьорка с питон около тялото в „От здрач до зори”. Пищната латино красавица омагьоса през 2009-а френския мултимилионер Франсоа-Анри Пино, ожени се за него и на 43-годишна възраст му роди дъщеричка.

3. Джесика Симпсън
Бюст 97D, талия 71, ханш 89


Сладникавата поп певица Джесика не може да се похвали с особен актьорски талант, но го компенсира успешно с внушителен бюст. Блондинката се снима в лековати комедии като „Царете на хаоса” и „Работещо момиче”, в които щедро демонстрира природните си дадености. Точно заради това кинокариерата й е в застой през последните няколко години, тъй като около двете си бременности напълня значително. Напоследък е възстановила стройната си фигура и скоро я очакваме отново на големия екран.

4. Пенелопе Крус
Бюст 89C, талия 61, ханш 91


Пенелопе Крус е най-яркият и горещ испански секссимвол. Тя наследи достойно Виктория Абрил както във филмите на Педро Алмодовар, така и в мъжките сърца. Чернооката грация стигна чак до Холивуд, където омая Том Круз по време на снимките на „Ванила скай”. После се върна към иберийските си корени, като се омъжи за Хавиер Бардем и му роди две деца. През 2015 г. тя ще дебютира като поредното момиче на Бонд.

5. Холи Бери
Бюст 87C, талия 59, ханш 88

За Холи мъжете буквално се бият – преди около две години това направиха настоящият й годеник Оливие Мартинес и бившият Габриел Обри. Излизането й от водата в „Не умирай днес” е най-запомнящият се кадър в 20-ия филм за Джеймс Бонд. Освен това Холи е печелила „Оскар” (за ролята си в „Балът на чудовищата”). Общото е, че независимо дали се снима в хубави, или откровено тъпи филми като „Жената котка”, Холи винаги е секси.

Четете още: Учени: 10 минути гледане на гърди удължава живота