„Винаги казвам каквото мисля!” е тяхното мото.

Стрелец

Дали ви харесва или не, но хората, родени под знака на Стрелеца, винаги ще ви кажат какво мислят и по никакъв начин няма да се опитат да го скрият. Ако ви трябва искрено мнение, попитайте човек, роден под този знак. Стрелците не се стараят да смегчат истината. Точно поради това, че не се страхуват да изкажат мнението си, родените под този знак не са най-добрата компания за двуличните. Когато са ядосани, от устата им може да чуете неща, които ще ви шокират.

Водолей

Хората, под знака на водолея са много общителни и открити. И точно тези техни качества ги превръщат в хора, които изразяват директно мнението си, без да го гарнират в излишна „опаковка”. Макар че са добри дипломати, те не си слагат спирачки и не се тормозят с притеснения, дали мнението им ще се хареса на този, който ги слуша. По природа Водолеите са твърдоглави и упорито защитават позицията си, независимо от чуждата реакция. Те имат отворен ум и разсъждават аналитично и смятат, че е задължително всеки да каже искрено какво мисли.

Близнаци

Близнаците могат да са много директни и на моменти дори да ви шокират, особено ако не ги познавате добре. Доста често не се разкайват след онова, което са казали. Едва след като осъзнаят въздействието от думите си, изпитват съжаление, но скоро циркът се повтаря, защото те просто мислят на глас. Заради откритото си поведение мнозина ги смятат за лишени от чувствителност.

Овен

Oвенът е един от най-смелите знаци в зодиака. Ако има някой, способен да ви каже истината в очите, това несъмнено е Овенът. Хората, родени под този знак, не се грижат особено какво ще си помислят другите за тях, тъй че дипломацията не е най-силната им страна. Няма да скрият истината само и само да не ви разтревожат и ще ви кажат направо каквото имат за казване. Самоконтролът е основното качество на този огнен знак, ако откажете да чуете каквото имат да ви кажат, това ужасно ги изнервя.

Четете още: Тези три зодии са перфектните съпруги

Лъв

Личностите, родени под знака на Лъва, искат всичко. И това означава, че трябва директно да заявят онова, което имат предвид, без следа от разкаяние. Лъвовете са искрени хора, които имат високи стандарти и често са безкомпромисни. Затова ако нещо им пречи, няма да ви го спестят. Те имат навика да питат направо, без излишно умуване и по тази причина често ги смятат за твърде себични.