Певицата Тони Бракстън издаде автобиографична книга. В нея изпълнителката и носителка на "Грами" прави болезнени откровения за личния си живот.

Заглавието на книгата е "Не разбивай сърцето ми: мемоари", а в нея изпълнителката детайлно разказва за най-мрачните си преживявания и трудните си моменти.

Четете още: Роклята на Тони Бракстън се свлече на сцената!

В началото на 90-те години кариерата на Тони беше във възход. За дебютния си албум печели цели три награди "Грами", носител е и на Американската музикална награда за най-добър R&B и соул изпълнител. Бракстън има страхотни успехи на музикалната сцена, но в личен план, животът й поднася доста несполуки.

Певицата едва сега разкрива истината за решението да направи аборт. "Внезапно се изправих лице в лице с избор, който не мислех, че някога ще трябва да правя. Въпреки сериозните ми опасения от аборт, в крайна сметка взех това ужасяващо решение. В сърцето си, вярвах, че съм отнела живот - действие, за което смятах, че един ден ще бъда наказана от Бог.

Вътрешният ми гняв бързо се трансформира в нова силна емоция - вината. Отнех човешки живот и смятам, че аутизмът на сина ми е божие наказание", пише Тони, цитирана от Hotnews.bg.

Бракстън има и друга теория за заболяването на детето си. Тя смята, че то е проявило симптоми чак, след като му е бита ваксината срещу различните видове шарка.

Изпълнителката на световния хит "Unbreak my heart" имаше сериозни изпитания и през последните няколко години. Тя обяви фалит, а по-късно приключи 12-годишния си брак с Кери Луис, от когото са двамата й сина.

Четете още: Тони Бракстън: Искам да бъда лесбийка!