Той мрази да...

1. ...говориш, без да спираш

Всеки би се побъркал, ако на въпроса „Мило, как мина денят ти?“ го очаква 45-минутен отговор... Бъбренето си е типично женска черта. Ако ни дадат повод, едва ли ще спрем разказите за деня си в близките няколко часа. Не че мъжете не се интересуват от това, което имаме да им кажем, но просто не ги вълнуват детайлите на всяка минутка от деня ни...

2. ...си прилагаш шопинг терапия

Стане ли дума за шопинг... за нас просто денят няма достатъчно часове. Независимо дали просто разглеждаме, наблюдаваме витрините, или сме се отдали на целодневно харчене на пари, ние дори няма да се сетим за вода, храна или каквито и да е други отговорности.

Това, което е по-лошото за мъжете – ние обожаваме да ги мъкнем с нас... Представи си как един мъж е насилствено воден от магазин в магазин и подивява от отегчение, докато ти не пропускаш всеки миниатюрен артикул – и ще си отговориш на въпроса защо това го влудява.

3. ...говориш с кодови названия

Старият въпрос „За какво си мислиш?“ е класически пример как ние тестваме мъжете за истинските им чувства. Ако той знае отговора на бързите неясни теоретични въпроси, които му задаваш, за теб това е едно от доказателствата, че е твоята сродна душа.

Само си представи гледката – гаджето ти се побърква и умът му трескаво работи, за да сътвори изречението, с което да ти даде правилен отговор (какъвто не съществува!), докато ти стоиш и го гледаш изпитателно. В подобна ситуация не му остава почти нищо, освен да изпусне някакъв отговор с надеждата вечерта да не пренощува в колибката на кучето или в колата...

4. ...ставаш прекалено зависима от него

Част от жените предприемат сериозни мерки за сигурност. Нуждаят се от мъж, който да ги прегръща и денонощно да им повтаря колко са специални. Те превръщат мъжете си в своя емоционална опора и търсят в него самочувствие, интелектуална и емоционална подкрепа.

Има истинска ирония, като се замислиш колко много жени се опитват да покажат независимостта си. Именно тези жени обикновено са ужасно несигурни, веднъж щом се влюбят. Разбира се, колкото и да е изкушаващо за мъжете да се възползват от това предимство, повечето биха предпочели по-трудния вариант. По този начин поне ще запазят част от душевното си спокойствие.

5. ...правиш сцени на ревност

Доста често само споменаването на друго женско име може да доведе до края на съществуването му. Само си представи Третата Световна Война, която ще му спретнеш, ако ти признае, че е бил в стриптийз клуб с компанията.

Могат да си го наричат, както си искат, но ние обичаме да проверяваме всичко във връзката си, особено верността на гаджето. Точно затова когато друга жена стане участник в уравнението под каквато и да е форма, ти ставаш подозрителна. Ако ти е дал повод за съмнение, параноята ти е оправдана. Но в противен случай... мислиш ли, че той е длъжен да плаща за ниското ти самочувствие?

6. ...критикуваш останалите жени

Защо една жена просто не може да направи искрен комплимент на друга, а предпочитаме да обсъдим и най-минималните недостатъци на фигурата и прическата й? Само една жена е способна да забележи, ако обувките на друга не пасват на чантата й.

За щастие има и достатъчно уверени мацки, които са склонни да признаят сексапила на конкурентките си. Без значение каква позиция ще заемеш, бъди сигурна, че горещите мацки правят впечатление на гаджето ти, но не превръщай това в драма. Все пак и ти имаш очи за готините сладурчета навън, нали?

Източник: cosmopolitan.bg