Актрисата Чарлийз Терон за първи път призна в интересен разговор за Wall Street Journal Magazine причините, поради които се е разделила с Шон Пен през лятото на 2015-та.

Тя обясни, че той никога не е имал намерение да става законен баща на осиновения й син Джаксън.

"Никога не сме имали намерение това да се случва, както твърдят медиите. Имам предвид - ние излизахме около година и половина и това не е достатъчно като време, за да го представиш на сина си като негов баща. Просто не става така с децата, трябва да бъдеш внимателен, а, както се оказа, нещата с Шон не бяха чак толкова сериозни", изказва гледната си точка по въпроса красивата Чарлийз.

След раздялата на двойката няколко лайфстайл издания твърдяха, че Терон е прекъснала всякаква връзка с Шон Пен, като не е искала нито да го вижда, нито пък е отговаряла на обажданията му. Това предизвика спекулации каква е била възможната причина.

"Това са пълни глупости, медиите го правят след всяка раздяла. В един момент нещата просто не вървяха. От началото бях обяснила на сина ми, че ще се срещам с мъже, но той не трябва да ги приема като татковци. И Шон беше наясно с това. За второто осиновяване, което направих - това си беше мое решение, че ще отглеждам децата си като самотна майка. Дори не сме го обсъждали като съвместно осиновяване", разкри още русокоската.

Като най-голям емоционален проблем Чарлийз сочи отношението към родната й страна - Южна Африка с нейните противоречния - расизма, епидемията от СПИН и проблемите с бедността.

"Имам много скрит гняв относно родната ми страна, който все още не мога да преживея. Ще бъдат нужни години терапия, но съм положителна за бъдещето!", казва актрисата.