Напослeдък все повече се говори за еректилна дисфункция и все повече млади мъже се оплакват от този проблем. Според много изследвания и коментари от лекари, основната причина за появата на еректилната дисфункция е психологичния стрес и напрежение.

Ежедневието на младия мъж става все по-натоварено и с това се увеличава и стресът на работното място. Рано или късно е възможна и появата на проблеми в леглото и разочаровани представителки на нежния пол.

Какво трябва да знаем за да избегнем евентуална засечка в спалнята?

Освен емоционалното натоварване и психическото напрежение, причината за проблема може да се крие и в други анатомо-физиологични причини. Такива са: увреждане на съдовете, увреждане на нервите, хормонален дисбаланс, употребата на някои медикаменти, високо кръвно налягане, затлъстяване, диабет и др.

Повишено внимание към храната и напитката

Обърнете специално внимание на това, с какво се храните и какво количество алкохол консумирате. Всяка храна, която вреди на сърцето и кръвното налягане, вреди малко или много и на кръвноснабдяването на половия орган. Алохолът в прекомерни количества е известен с вредните си ефекти за целия организъм, включително и функцията на половата система. Една чаша вечер, няма да се отрази негативно. Всичко да е с мярка!

Спорт, фитнес и трениране

Добре познат факт е, че редовните физически натоварвания влияят благоприятно на целия организъм. Подобряват работата на сърцето, нормализират кръвното налягане и повлияват положително еректилната дисфункция.

Забравете за стероидите

Ако искате да имате безпроблемни сексуални отношения с половинката си, категорично избягвайте употребата на анаболни продукти, защото нарушават хормоналния баланс на организма, увреждат спермата и водят до сериозни проблеми с тестисите.

Намалете стреса, спрете цигарите

Наред с врените ефекти на тютюневия дим и никотина върху много органи и системи в организма, той уврежда кръвоносните съдове, свива ги и това възпрепятства постигането на желаната ерекция.

Преди да опитате "вълшебното синьо хапче" потърсете причината за проблема във Вас и това, което можете да контролирате. Спазвайте съветите, които сме Ви дали и се възползвайте от нашите предложения, изцяло на билкова основа за поддържане на нормална сексуална функция:

Ероген - В народната медицина екстрактът от бабини зъби и цветовете от магарешки трън са популярни като естествен афродизиак. Бабините зъби повишават производството на тестостерон, от където следва удължена и по-качествена ерекцията. Витамините B3, B6, аминокиселината със завиден съдоразширяващ ефект Л-аргинин, цинк, селен и жен-шен, правят този състав абсолютно незаменим за мечтаната сексуална мощ още 2 часа след приема.



ТОНУС ФОРТИС За Мъже е билков продукт специално създаден за мъже, който благоприятно повлиява сексуалната активност, подобрява ерекцията и кръвооросяването на половите органи, усилва физическата издръжливост, премахва психическото напрежение и подобрява концентрацията. Уникалната формула включва екстракти от следните растения с добре познати свойства - бабини зъби; магарешки бодил; жълт кантарион; гуарана и мурсалски чай. ТОНУС ФОРТИС За Мъже е важно допълнение към диетата на съвременния мъж, като му осигурява пълноценен и здравословен живот. Предлага отлична селекция и съотношение от най-доброто, което природата е създала за мъжа.



Трибестан е растителен продукт, който съдържа сух екстракт от надземната част на растението Tribulus terrestris (бабини зъби). Трибестан стимулира функциите на половата система, повишава либидото, увеличава силата и продължителността на ерекцията, повлиява благоприятно липидната обмяна, притежава хормон-балансиращ ефект.



Лидерин е сексуален стимулант от ново поколение с напълно натурална мощна формула с ефект до 1 час след приема. В уникалната формула на продукта се съдържат Л-аргинин, Жен-шен и Пиктогенол (екстракт от кората на бор). Лидерин спомага за по-продължителна и качествена ерекция. Приемът на Liderin води до по-голяма продължителност на половия акт и по-удовлетворяващи сексуални изживявания. Препоръчва се 3 таблетки ероген 1 час преди полов акт.



ЪП e 100% натурален сексуален стимулант, подходящ за мъже и жени. Основната съставка – растението „Разгонен козел”, е най-предпочитаният натурален заместител на синтетични еквиваленти като силденафил, варденафил и тадалафил. Той стимулира сексуалната активност, повишава либидото, увеличава количеството на семенната течност при мъжете, стимулира сетивни нервни окончания и повишава цялостното сексуално желание. Използва се успешно за лечение на импотентност и еректилна дисфункция при мъже. За дълготрайно сексуално тонизиращо въздействие се препоръчва прием от два пъти по 1 таблетка UP дневно половин час преди храна до постигане на желаните резултати.