През последните няколко години Риана е наложила името си като синоним на скандалното. Звездата е дръзка и провокативна не само в клиповете си, но и в появите си на червения килим.

Най-скорошното и доста красноречиво доказателство е изборът на тоалет на певицата за представянето на новия й аромат, носещ името RiRi.

На въпросното събитие, провело се в понеделник в Ню Йорк, барбадоската красавица привлече всички погледи към себе си с розова мини рокля от лакирана дантела, дело на модна къща Vivienne Westwood. Съвсем очаквано ексцентричната рокля, комбинирана с множество бижута и розови токчета, предизвика вълна от коментари сред модните ценители и асове, пораждайки доста противоречиви мнения - докато едни определяха визията на певицата и в частност роклята като истинско произведение на изкуството, други я описваха с цветущи изрази като "триумф на кича".

На кого отива повече: Кание или Риана?

Но не зависимо дали ни харесва обликът на Риана или не, не можем да отречем, че той е точно в неин стил - ефектен, отличаващ се и запомнящ се. Визия, която независимо дали ще ви грабне или отблъсне, няма да остане незабелязана.

Включете се в новия Viber публичен чат на Woman.bg Там ще можете да следите последните коментари на дамите на Woman.bg, както и техните предложения за инетресни статии, свързани с живота на красивата и успешна съвременна жена.

Риана купонясва само по сутиен