Автор
Woman.bg

Тоалетите на Ким Кардашиян по време на Седмицата на модата в Париж

Ким Кардашиян, която бе в Париж заедно със семейството си, заради седмицата на модата, която се провежда от няколко дни, демонстрира множество тоалети, кой от кой по-разголен и провокативен.

Често казано сме леко объркани... Как бихме могли да определим стила на г-жа Кардашиян-Уест. Има ли тя въобще такъв или всичко се върти винаги около гърдите и дупето й?

Много често новият стил във визията на една жена може да се превърне в първа стъпка към просперитет. От доста време Ким се опитва да влезе в една от най-бленуваните светски рамки - „модна икона“. Откакто започна връзката си с Кание риалити звездата прави всичко възможно, за да го постигне.

Четете още: Скандален украинец нападна Ким в Париж (видео)

Ким е една от най-обсъжданите светски личности и дизайнерите буквално се карат за нейното присъствие на първите редове на техни ревюта.

На едни от най-лъскавите ревюта, представени по време на Седмицата на модата в Париж риалити звездата се появяваше с много скъпи дизайнерски тоалети, които обаче не й стояха особено добре.

* семейство Кардашиян-Уест

33-годишна майка продължава да прави същите грешки, които е правила и преди, за да направи впечатление. Именно постоянното демонстриране на дълбоко деколте, подчертаването на задните си части и впитите дрехи са изкривили представата й за това кое е секси.

Замисляли ли сте се колко често виждаме Ким, облечена в наистина красиви, семпли и изискани дрехи, които просто не й подхождат? Независимо дали избира дреха на известна модна марка като Balmain, Chanel, Christian Dior или Celine, брюнетката не успява да придаде необходимата стойност на дрехите и да изглежда елегантно.

Четете още: Ким, изкуственият тен и огромното деколте!