32-годишната сладурана Никол Ричи замени лилавата коса със синя, но в днешната статия няма да говорим за новия цвят на звездата, а за нейния безупречен стил на обличане.

Бизнес дамата имаше натоварена седмица, през която промотираше предстоящото си риалити шоу Candidly Nicole. За целта тя гостува в редица телевизионни предавания, в които говореше за риалити формата си и наред с това демонстрираше пленителни визии.

Разгледайте визиите на Ричи и гласувайте за тази, която най-много ви харесва в анкетата по-долу!

Визия 1

За появата си в шоуто "Good Morning America" Никол бе подбрала черно-бяла визия, в която цвят внасяше единствено лилавата й коса. Ричи изглеждаше великолепно в елегантния ансамбъл от дрехи, състоящ се от черна блуза от Balenciaga и бял панталон.

Компания им правеха малка черна чантичка, токчета от Gianvito Rossi и слънчеви очила Celine.

Четете още: Никол Ричи продава дома си за 1.87 млн. долара

Визия 2

След края на предаването Никол бе заменила минималистичната визия с миди рокля с флорални мотиви, дело на модна къща "Erdem", и бели токчета от Manolo Blahnik.

Четете още: Никол Ричи с първа модна колекция

Визия 3

Звездата гостува и в предаване на MTV. За случая тя бе заложила на визия изцяло в бяло, която се състоеше от блуза с бродерии от Givenchy, панталони от Aqua Verde и токчета от Manolo Blahnik.

Любимите й черни слънчеви очила от Celine пък ефектно контрастираха с остатъка от визията.

Визия 4

Никол се появи и в The Tonight Show with Jimmy Fallon, облечена в ефектна мини рокля с пъстър принт. Сиви токчета от Jimmy Choo идеално допълваха дрехата.

Опушен грим и кок със страничен път завършваха облика на звездата.