Автор
Woman.bg

Тигърът и Драконът с нова любов в годината на Петела

След като ви запознахме с всичко хубаво, което ще ни донесе годината на Огнения петел, време е да се разходим из китайския зодиак и да разкрием на всеки един знак изненадите, които Петелът му е подготвил в сферата на любовта, кариерата и здравето.

Плъх (1948, 1960, 1972, 1984, 1996, 2008)

Любов

Годината на Петела за вас ще се окаже емоционална и изпълнена с романтични преживявания. Имате изключителни социални умения, които ще ви помогнат да изградите невероятни интимни партньорства и приятелства. Вслушвайте се в мнението и на околните, за да не се окажете в един момент сами и неразбрани. Семейните двойки тази година може да се радват на бебе.

Кариера

Представителите на този знак със сигурност ще постигнат напредък в желаната област, стига да положат необходимите усилия за това. Качества като постоянство, усърдие и трудолюбие ще ви помогнат да постигнете набелязаната цел.

Здраве

Повишете имунната си система, като се храните балансирано и здравословно. Спортувайте и излизайте по-честно на чист въздух сред природата.

Вол (1925, 1937, 1949, 4961, 1973, 1985 или 1997)

Любов

Ще бъдете по-страстни от всякога. Любовният и сексуалният ви живот като цяло ще са добре през годината. Бъдете искрени във взаимоотношенията си с партньора. Не крийте истинските си чувства.

Кариера

Работете усилено и ще се радвате на изключително висок успех в годината на Петела. Ще имате повече енергия, която е добре да влагате в творческа и съзидателна дейност. Действайте смело и целеустремено.

Здраве

Тази година ще се чувствате, сякаш имате повече енергия от обичайното. Възплозвайте се от нея, като я изразходвате чрез повече физическа активност. Полагайте необходимите грижи за ума и тялото си. Избягвайте нездравословните храни и ще се радвате на крепко здраве.

Тигър (1926, 1938, 1950, 1962, 1974, 1986 или 1998)


Любов

Ако сте сингъл, вероятността да срещнете интимния си партньор тази година е доста голяма.Подгответе се за спонтанни сексуални връзки. Шансът да забременеете е голяма.

Кариера

Общувайте по-често с колегите си, проявявайте повече разбиране към тяхната гледна точка и ще се радвате на прекрасни взаимоотношения и успехи в кариерата. Очаквайте заслужено повишение.

Здраве

Намирайте време за отдих и разходки сред природата.Отдайте се на приятно хоби, с което да се разтоварвате от ежедневните тревоги и притеснения.

Заек (1939, 1951, 1963, 1975, 1987, 1999)

Любов

Очаквайте леки усложнения в любовните си отношения. Не изисквайте непрекъснато да получавате. Давайте колкото се може повече и от себе си. За да избегнете недоразумения между вас и партньора ви, разговаряйте, споделяйте, общувайте помежду си.

Кариера

Обемът на работа през годината ще се увеличи за вас. Това не бива да ви притеснява. Просто бъдете по-концентрирани и наблюдателни. Това ще бъда във ваш отромен плюс.

Здраве

Калявайте тялото си. За да запазите добър тонус на духа и тялото си, увеличете времето за спорт дори и да сте в добра форма. Отделяйте достатъчно време за пълноценен нощен сън минимум 8 часа.

Дракон (1940, 1952, 1954, 1976, 1988, 2000)

Любов

Годината на Петела ще направи представителите на зодия Дракон по-общителни и социални. Това ще ги направи по-склонни да споделят емоциите и чувствата си към противоположния пол. Има голяма вероятност да възобновите стара любовна връзка или да срещнете нова такава.

Кариера

Тази година натовареността ви в работата ще е по-голяма от обичайното. Ще ви е трудно сами да се справите с целия куп задачи и агажименти, които ще се стоварят на главата. Изградете добри отношения с колегите и шефовете си, за да се радвате на тяхната помощ. Бъдете целенасочени и постоянни в следването на набелязаната цел.

Здраве

През годината ще сте по-спокойни и в живота ви ще има по-малко стрес. На моменти ще имате колебания по отношение на здравословното си състояние. Изразходвайте излишъка от енергията си в различни спортни дейности. Уверете се, че спазвате правилен режим на хранене. Спазвайте добро темпо във всички аспекти на живота си.

Змия (1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001)

Любов

Годината на Петела ще дари представителите на този знак с харизматичност и чар, на които противоположният пол трудно би удържал. Доверявайте се на интуицията си. Бъдете смели при вземането на решение. Експериментирайте. Женените двойки могат дори да планират бременност.

Кариера

Ще бъдете достатъчно концентрирани върху работата си, което ще ви помогне да постигате повече от очакваното.

Здраве

Пазете се от навехвания и контузии праз тази година. Използвайте енергията си правилно. Спортувайте и се хранете пълноценно. Срещайте се с позитивни хора, в чиято компания ви кара да се чувствате добре.

Кон (1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002)

Любов

Годината на Петела обещава известно постоянство от миналата и тази година. Ако сте били в страстна сексуална връзка, нещата вероятно ще си останат страстни. Ако сте женени, може да очаквате появата на бебе. Ако сте необвързани, вероятно ще останете такива и през новата 2017 година.

Кариера

Работният ви живот ще бъде нестабилен през годината. Ще ви се наложи непрекъснато да се доказвате и да давате най-доброто от себе си, за да бъдете достойно оценени.

Здраве

Движете се редовно и спортувайте. Това ще ви помогне да поддържате добър тонус както на духа, така и на тялото си.

Коза (1943, 1955, 1967, 1979, 1991, 2003, 2001)

Любов

Ако сте необвързани е вероятно да срещнете нов човек. Ще създавате нови приятелски и интимни връзки на работното си място. Ако сте обвързани, има голяма вероятност да се влюбите в друг. Възможностите за романтика ще ви заобикалят през годината - не ги подминавайте!

Кариера

През годината на Огнения петел, представителите на този знак ще се наложи да работят повече, ако искат да напреднат в кариерата си. Не губете време да се вглеждате в малките детайли от работата си. Гледайте цялостната картина.

Здраве

Вероятно е да сте по-избухливи и стресирани, чувствайки се притиснати от времето. Не се ядосвайте.Използвайте енергията си, когато я имате, но не се насилвайте, когато се чувствате зле. Бъдете оптимисти, за да се чувствате по-спокойни и уверени.

Маймуна (1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004)

Любов

Прогнозите предвиждат, че любовният ви живот ще бъде едновременно хармоничен и вълнуващ през годината. Бурни страсти ще се преплитат с романтична нежност. Вслушвайте се в желанията на партньора си, бъдете щедри в ласките и чувствата си спрямо него. Не ги пестете.

Кариера

Досега може да сте били тихи на работното си място,
но е време да проявите характер и да пощажете, че и вашето мнение има тежест. Бъдете открити, смели и категорични.

Здраве

Прекалената заетост през годината на Петелаще ви донесе повече стрес. Не позволявайте на малките лоши неща да ви засягат, но позволете на малките хубави неща да подобрят деня ви.

Петел (1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005)

Любов

Обръщайте повече внимание на емоциите на партньора си. Вашият романтичен живот ще бъде изключителен и незабравим. Има възможност връзката ви да бъде много страстна и сексуална или изпълнена с дразги и агресия. Ще срещнете нови хора през годината, които биха могли да се превърнат в големи приятели или любовници. Може да очаквате бременност или деца.

Кариера

Предсказанията показват, че ако сте се чувствали отегчени на работа, това ще се промени. Ще почувствате прилив на продуктивна енергия. Ако можете да изберете заниманията си, спрете се на такива, които ще ви помогнат да покажете талантите си, каквито и да са те. Ако можете да бъдете лидер в дадена ситуация, направете го.

Здраве

Прогнозите предсказват, че има вероятност да бъдете изпълнени с физическа и умствена енергия през годината. Вашето тяло е готово на всякакви предизвикателства, които може да му отправите! Това не означава, че не трябва да се грижите за него - тренирайте редовно и спазвайте здравословна диета.

Глиган (1935, 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007)

Любов

Прогнозите предвиждат, че ще имате напредък в .любовния си живот, макар и бавен. Необвързаните ще намерят своята половинка. Обвързаните ще подобрят отношенията си.

Кариера

Нещата ще са по-лесни за вас през годината. Ще имате повече време да почивате и да мислите за нещата, които искате в бъдеще по отношение на работата си. Време е да се прехвърлите на ново място или харесвате сегашната си работа. Бъдете по-решителни и уверени.

Здраве

Не прекалявайте с храната. Избягвайте сладкишите и мазните храни. Движете се. Не прахосвайте енергията си!