Автор
Woman.bg

Тибетските капки - универсална рецепта за пречистване

Днес в предаването „На кафе“ д-р Мария Папазова поговори повече за тибетските капки – едно безценно съкровище, с което са се лекували китайските императори от незапомнени времена.

Тибетските капки са уникална по рода си хранителна добавка от натурални билки и витамини. Те се приготвят по рецепти (над 2500) от книгата „Императорската лечебница”. Тя е открита при арх. Разкопки в Китай през 70-те години на 20ти век и археолозите я датират на около 300 г. пр. Хр . По нея са били лекувани китайските императори и на-високопоставените държавници.

Три групи заболявания, при които конвенционалната медицина е безсилна, но тибетските капки успяват да повлияят

Има три големи групи заболявания, при които обикновено конвенционалната медицина вдига ръце и се налага да се прилага рецептата за тибетски капки. На първо място това са някои случаи на онкологичните заболявания, които не се повлияват от конвенционалните методи – при тях с тибетските капки може да се постигне блокиране на злокачествените процеси. Намаляването и стопяването на туморните клетки вече е индивидуално и зависи, както от фазата на болестта, така и от общото състояние на организма. Диабетът в различните му форми и степени на развитие е другото заболяване, с което капките се справят с голям успех. Кръвната захар намалява и това не е временен ефект – веднъж спаднали, стойностите се поддържат трайно. Проблемите с щитовидната жлеза също са сред тежките диагнози, които чрез капките отшумяват.

Вижте универсална рецепта за пречистване, нормализиране на цялостната обмяна и нормализиране на сърдечно-съдовите показатели

Сместа, която доктор Папазова показа в предаването „На кафе“, действа благоприятно при хипертония, шум в учите, бучене, виене на свят. Въпросната рецепта също така изчиства организма от натрупаните по кръвоносните съдове мастни плаки, подобрява обмяната на веществата, нормализира кръвното налягане, а кожата става по-гладка и добива приятен здрав вид. Рецептата действа благоприятно и при артрит, настинка и грим, повишава и имунната система.

Какво съдържа самата рецепта

- чесън – За чесъна сме говорили много и сме казвали, че това е природния антибиотик. Съдържащият се в него алицин го прави антибактериален и противовъзпалителен.

- цвят от лайка - Цветчетата на лайката съдържат между 0.24 до 2% етерично масло с характерен син цвят, който се дължи на съдържанието на хамазулен (съставя от 1 до 15% от етеричното масло на лайката в зависимост от сорта). Именно на тази съставка се дължат добре известното противовъзпалително действие на лайката и други нейни лечебни свойства.

- стрък жълт кантарион - Основната съставка на жълтия кантарион е хиперицин. Той има успокояващо действие и благодарение на него билката се бори успешно и с леки видове депресии и психични неразположения. Най-общо жълтият кантарион има противовъзпалително, успокояващо, кръвосъсирващо,и противомикробно действие.

- цвят от безсмъртниче - В състава на безсмъртничето влизат следните флавоноиди: кемферол, апигенин, астралагин и хелихризин. Цветът от безсмъртниче помага при камъни и пясък в жлъчния мехур, възпаление на бъбреците и пикочния мехур, смущения в уринирането.

- брезови пъпки – Събират се през април – май. съдържат до 8% етерично масло с приятна миризма и смолисти вещества. Пъпките от брезата се използват за лечение на остър ревматизъм, възпаление на черния дроб, след родилна треска, язва на стомаха и дванадесетопръстника.
листа от горска ягода - листата съдържат дъбилни вещества, флавоноиди, до 300 мг% витамин с. Листата лекуват чернодробни, храносмилателни и сърдечно-съдови заболявания.

Можете да намерите Тибетски Капки на Живота с Мумийо във Farma.bg на цена от 14.50 лева.

Специална схема за прием на капките

Пие се 10-15 минути преди хранене в 50 мл вода по схема:

1-и ден: закуска - 1 капка; обед – 2 капки; вечеря – 3 капки,

2-и ден: закуска- 4 капки; обед – 5; вечеря – 6,

3-и ден: закуска - 7 капки; обед – 8; вечеря – 9,

4-и ден: закуска - 10 капки; обед – 11; вечеря – 12,

5-и ден: закуска – 13 капки; обед – 14; вечеря – 15,

6-и ден: закуска – 15 капки; обед – 14; вечеря – 13,

7-и ден: закуска – 12 капки; обед – 11; вечеря – 10,

8-и ден: закуска – 9; обед – 8; вечеря – 7,

9-и ден: закуска – 6; обед – 5; вечеря – 4,

10-и ден: закуска – 3; обед – 2; вечеря - 1,

11-и ден и до изпиване на количеството: закуска – 25; обед – 25; вечеря - 25 капки

Странични ефекти или пък особени симптоми, които предизвикват капките

Трябва да се знае, че през първите седмици капките могат да предизвикат едно по-обилно уриниране, съвсем леко разхлабване на стомаха, дори загуба на няколко килограма от теглото. Това са признаци, че организмът се чисти от опасни и ненужни вещества, а пациентите съобщават за чувство на лекота и прилив на сили.