Чували ли сте за Тибетски капки? Те са едно безценно съкровище! Счита се, че лекуват над 500 заболявания, сред които такива, които не подлежат на лечение с традиционните лекарствени средства. Притежават мощно детоксикиращо, имуностимулиращо, витализиращо действие.

Тибетските капки се приготвят по рецепти, открити върху глинена плоча, в един от тибетските манастири през 1970 г. Предполага се, че датират от 3000 г. преди Христа. Няколко години по-късно е намерен и още един екземпляр на древната фармакопея, позната под името „Императорската лечебница“, по която през вековете са били лекувани китайските императори и най-високопоставените държавници.

В нея се съдържат над 2 500 рецепти за „стопяване” на тумори, блокиране на злокачествените процеси в организма, лечение на диабет, на проблеми със сърцето, с щитовидната жлеза и на още 500 тежки болести.

В аптеките се продава сухата смест от всички билки, от които са съставени капките - чесън, цвят отлайка, стрък жълт кантарион, цвят от безсмъртниче, брезови пъпки, листа от горска ягода. Всеки може сам да си ги приготви у дома.

Д-р Папазова представя една универсална рецепта за пречистване, нормализиране на цялостната обмяна на веществата в организма, както и подобряване на сърдечно-съдовите показатели. Рецептата действа благопраиятно на всички органи и системи, а кожата става гладка и блестяща.

Общата смес от чесън и билки се залива с 600 мл домашна ракия или 60 градусов спирт. Съдът, в който приготвяте капките, се затваря хубаво и се оставя да престои на тъмно 10 дни, като ежедневно се разклаща. След това течността се прецежда, а билките се изстискват добре с тензух. Капките се съхраняват се в хладилник. Тибетските капки се пият по много специална схема – с увеличаване и намаляване на капките.

Не е неодходимо да парвите тази рецепта сами. Тази билкова комбинация се предлага в готов вид – Тибетски капки от фирма Bioherba, която има запазена марка и никой друг в България няма право да произвежда точно този продукт.