Има ли мъж, който би изпуснал жена като Ирина Шейк? Не мислехме, че съществува, но това вече е факт!

Само преди две седмици медиите гръмнаха с новината за раздялата на Кристиано Роналдно и Ирина Шейк. Слуховете тръгнаха след като руският модел не присъства на церемонията по връчването на "Златната топка" и се засилиха, когато звездата на Реал Мадрид не я спомена в благодарствената си реч при получаването на трофея за трети път.

"След като се срещахме пет години, връзката ми с Ирина Шейк приключи", се казва в съобщение на нападателя до агенция "Асошиейтед прес".

"Вярваме, че най-доброто за двама ни на този етап е да направим тази крачка", допълни той. Той не коментира слуховете, но според португалските медии Шейк е била в конфликт с членове на семейството на Роналдо и най-вече с майка му.

* Роналдо и Лусия

Испанските медии спекулират, че футболистът вече е намерил заместничка на руския модел в лицето на испанската телевизионна репортерка Лусия Виялон, но това изглежда не притеснява ни най-малко красивата Ирина, която изглеждаше в прекрасно настроение на представянето на новата линия червила на AVON, раздавайки въздушни целувки на фотографите.

Лицето на козметичната марка се появи в красива женствена рокля с A-силует на събитието.

Четете още: Роналдо проговори за раздялата с Ирина Шейк

Ирина демонстрира неповторимо женствено излъчване и класа с помощта на секси грим с акцент върху устните.

Тя сподели ето тази снимка в социалната мрежа, която ни кара да се запитаме какво е накарало Кристиано да се раздели с тази страхотна жена!?

Брюнетката бе заложила на черни сандали на дебела платформа. Сигурни сме, че с такава визия Ирина няма да остане дълго време сама...

Замислили ли сте покупка на нови дизайнерска рокля? Попаднахме на едно много интригуващо предложение – можете да разполагате с определена сума пари в рамките на един месец, в края на който трябва да върнете абсолютно същата сума – нито лев повече. В случай, че ви се стори интересно и разумно, може да научите повече ТУК.

Четете още: Допада ли ви стрийт визията на Риана?