Уютът в дома зависи както от топлите семейни отношения, така и от обстановката, която е създадена посредством мебелите и интериора.

През миналата година сред топ тенденциите в обзавеждането беше бялото - толкова елегантно и непретенциозно.

Новата 2016-а вече е тук, ето защо е време да се замислим да префасонираме дома си в нов стил - чаровен, закaчлив и модерен. Представяме ви най-горещите тенденции за следващите 12 месеца!

Черното е новото бяло

Помните ли, когато пастелните и белите кухни бяха на мода? Е, сега идва ред на черното да завладее нашето вътрешно пространство! Ще придаде известна доза елегантност и аристократично усещане в кухнята ви, а гостите ще се възхищават на подобен тип интериор.

Еротичните мебели на Екатерина Велика

Аристократичност в трапезарията

Какво ще кажете да замените традиционните кухненски столове с аристократични и удобни кресла? Резултатът ще бъде удивителен: едно уникално усещане за аристократизъм, грация и...комфорт.

Шкафове в различни цветове

Интериорните дизайнери са категорични: бъдете смели и не се колебайте да експериментирате! Нещо повече - можете да си купите шкафове в напълно различни, дори контрастни цветове. Това ще придаде един невероятен чар на апартамента ви и той ще изглежда уникален по рода си, с лек ретро привкус.

Подово отопление на прага на къщата

Представете си какво ще стане, ако веднага щом влезете вкъщи с мокри крака, те могат се затоплят, благодарение на подовото ви отопление. Прекрасно усещане, нали? Бихте могли да си купите електрическа постелка, или пък да направите подово отопление само в коридора.

Без технологии в трапезарията

Тъй като технологиите напреднаха толкова много, а повечето от нас прекарват времето на работа пред компютъра, последното нещо, което ни трябва когато си почиваме, е облъчването от технологиите. Ето защо ако се нанасяте в нов апартамент, направете така, че да имате поне една малка стаичка без телевизор или компютър и защо това да не е трапезарията?

Баня за почивка

Огромни кресла, дизайнерски шкафове и невероятно красиви орхидеи - всичко това бихте могли да включите именно в банята си. Все пак това е стая за релаксация, така че не пропускайте да я направите комфортна и уютна.

Уникален софийски апартамент

Неизползваема камина

Дори да нямате комин и да не се топлите на дърва, камината ще изглежда по неповторим начин във всяка една от вашите стаи. Невероятен семеен уют и усещане за интимност би придала тя на целия ви апартамент.