Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Телци, очаква ви необикновен ден. Раци, не драматизирайте излишно!

Овен- Изтеглили сте добри карти за деня, въпреки всичко не разчитайте само на това. Бъдете много внимателни и предпазливи. В службата могат да възникнат проблеми. Някои колеги са настроени критично към вас.

Телец- В някои отношения денят ще се окаже необикновен. Възможно е да преживеете нещо необичайно. Времето ще благоприятства влюбените. Денят не е удачен за бизнес и за нови сериозни проекти.

Близнаци- Бъдете по-снизходителни към останалите и щадете техните чувства. Към човека, който ви е скъп, засвидетелствайте повече внимание. Дори най-скромният ви жест ще подобри и заздрави отношенията ви.

Рак- Постарайте се да не се увличате и да не драматизирате излишно създадената ситуация. Всички затруднения, които възникват ще се окажат незначителни, макар да предизвикват раздразнението ви.

Лъв- В началото на деня няма да имате време за дълги размишления или тясно общуване. Деловите и семейните преговори водете лично, не възлагайте отговорността на посредници, макар да сте започнали да разчитате на тях и да се надявате.

Дева- Поддържайте контакти с хора, които са полезни за вас. Това може да ви помогне много. С малко хитрост можете да подсилите позициите си. Не пренебрегвайте с лека ръка съветите на другите. Във всяко предложение има резон.

Везни- Вашият успех донякъде ще зависи от умението да общувате и да изложите правилно своите мисли. Колкото и да се стараете няма да можете да изпълните всички изисквания на партньора си и указанията на началника си.

Скорпион
- Бъдете предпазливи с хората. Доверявайте се само на тези, които са заслужили доверието ви. Излишна подозрителност не демонстрирайте, но помнете, че е по-разумно да се обезопасите, та после да не съжалявате.

Стрелец- Делата, които изискват минимална умствена активност и максимална енергийна отдаденост пренесете в утрешните часове на деня. Приложете на практика указанията, които знаете вече теоретически.

Козирог- Общуване с приятели, участие в неформални мероприятия, всичко това ще способства да се повиши вашият тонус и ще ви въодушеви. Ще трябва да избирате между две възможности по-добрата.

Водолей
- Самочувствие няма да ви липсва определено, но внимавайте само да не е прекалено. По всяка вероятност няма да успеете да свършите всичко планувано за деня, но това да не ви притеснява особено.

Риби- Днес ще бъдете заредени с двойна порция енергия. Повечето от вас ще бъдат потърсени за помощ и вие най-добросъвестно ще се отзовете на чуждите проблеми. Обективно анализирайте всяка ситуация.