Автор
Woman.bg

Тейлър Суифт: Музиката е като любовна връзка

Певицата Тейлър Суифт сравни музиката с любовните връзки.

Певицата, известна с това, че пише песни за предишните си партньори, каза, че откриването на нови артисти или албуми може да е нещо като "имам несериозна връзка" и "открих единствения".

"Някои видове музика са само за забавление, като несериозна връзка. Такива са песните в нощните клубове и партитата, докато песента е хит по радиото. Скоро тези песни се забравят. Други песни и албуми представляват сезоните на нашия живот, като връзките, които пазим като спомени. Тези връзки обаче са изживели своя живот и имат място само в миналото", написа тя в колонка за вестник "Уолстрийт Джърнал".

Някои изпълнители са открили "единствената" музика. Ние ще се възхищаваме на всеки албум, който издадат, докато не се оттеглят от сцената. Ние обаче ще продължим да слушаме музиката им и ще я пускаме на нашите деца и внуци", казва още тя.

Четете още: Допадат ли ви: Сандалите на Тейлър Суифт

"Смятам, че връзката с феновете в бъдеще ще винаги ще има елемент на изненада. Вярвам, че двама души могат да бъдат влюбени в продължение на десетилетия, ако не спират да се изненадват. Защо тази любовна връзка да не може да съществува между един изпълнител и неговите почитатели", завършва Тейлър Суифт.

Източник: БГНЕС