Автор
Woman.bg

Техниките на Наталия: Как Кобилкина откри мъжа на живота си?

Миналата седмица Наталия Кобилкина сключи брак с гръцкия си любим – бизнесменът Такис Дретакис. Припомняме ви, че това е втора сватба за сексоложката, която 11 години бе омъжена за българина Делчо Добрев. Наскоро тя гостува в новото предаване на Венета Райкова, което носи недвусмисленото име „Горещи срещи“. Там Кобилкина разкри повече за техниката, която е използвала, за да срещне настоящия си съпруг.

Тя споделя, че първото нещо, което трябва да направиш, за да откриеш своята половинка е да създадеш поле, за да го срещнеш. Тоест трябва да изчистиш всичко от миналото, да приключиш окончателно старите си връзки. Тайната на Кобилкина се крие в съставянето на списък, който разкрива точните качества, които тя е искала да има бъдещият й съпруг, а както ще разберете само след секунди, те са доста конкретни.

Сексоложката започнала да се чувства сякаш мъжа вече го има и си дала обет да тича всяка сутрин в продължение на 1 месец. Наталия разкрива, че въобще не обича да става рано и да тича, но го направила и докато тичала си представяла именно мъжа, който търси. А ето и изискванията, които тя имала: да е от хотелерския бизнес, за да могат съвместно да правят семинари, да е със сини очи, да говори английски, да е чужденец, да свири Лунната соната. Идеята на Кобилкина била, че ще разпознае мъжа на живота си, когато той започне да й свири именно това произведение. Сексоложката имала доста кандидати, но една вечер Такис й предложил да изсвири за нея именно „Лунната соната“. Така тя разпознала, че именно това е мъжа за нея.

Венета Райкова пък сподели, че този метод наистина работи и тя самата е срещнала така мъжа си преди 12 години. Нейният списък бил доста по-малък и тя си го повтаряла вечер, преди да заспи. Тя добавила и изречението: „Благодаря ти, Господи, че ме срещна с такъв мъж“. Буквално няколко месеца по-късно тя срещнала съпруга си.

Първото условие, за да се случи това е да сте изчистили всичко негативно от живота си, отношения с родителите, омраза към другите или нещо лошо, което занимава съзнанието ви.

Четете още: Списъкът, който ще ви срещне с вашата сродна душа

А вие, имате ли подобен опит?