Автор
Woman.bg

Тази събота Силвия Петкова и Ангел и Моисей влизат в пряк сблъсък

Специално за феновете си талантливата актриса Силвия Петкова, позната като г-жа Димитрова от сериала „Революция Z”, и популярните музикални изпълнители Ангел и Моисей ще премерят сили на атракционите от програмата на Fanta Play Tour в София.

Младите артисти вече имат опит във всички дисциплини, защото именно те първи тестваха екшън игрите: http://goo.gl/0ab124

Доброто настроение започва в 10:30 ч.
Южен парк, голямата поляна със сцената
28-ми юни (събота), гр. София

Програмата на Fanta Play Tour включва шест предизвикателства със състезателни елементи, сред които Сумо, Тетрис, Като Рицарите, Гладиатор, Волейбол и Щафета. Всеки желаещ може да участва, като се регистрира и получи пас. В него ще събира печати след всеки преодолян кръг и ще се състезава за награди. Игрите ще бъдат още по-забавни с помощта на Go Pro камери, 2-метрова топка, Туистър, обръчи, водни пистолети и други.

Fanta Play Tour се провежда за втора поредна година и организира серия от забавни състезателни събития на открито в избрани градове от цялата страна. До момента в игрите на Fanta са участвали десетки хиляди тийнейджъри в градовете Плевен, Пловдив и Русе. Чрез спортни атракции със свободен достъп, инициативата утвърждава ценностите на активния начин на живот и спортсменския дух сред младото поколение на България.

Fanta Play Tour ще обиколи още четири български града в следващия месец:

4-ти юли – Велико Търново
6-ти юли – Стара Загора
11-ти юли – Бургас
13-ти юли – Варна