Не сме от най-големите почитателки на полите. През лятото обожаваме макси полите от ефирна материя и с нежен цвят, но през останалите сезони предпочитаме да заложим на по-удобните и небрежни „boyfriend” дънки и стилни панталони с ръб.

Решили сме да пречупим модните си навици и да започнем да носим по-често поли. Та разнообразието е толкова голямо, не бива да се осланяме само на дрехите, с които сме свикнали, нали така?

Няма да си говорим за мини полите, нито за дългите до земя поли, днес ще се спрем на най-новата модна мания на блогърки, манекенки и актриси – полите с дължина до или около коляното или така наречените миди поли.

Четете още: Класика в жанра: Сакото

Полите със средна дължина са новата си слабост! Те са удобни, стилни и могат лесно да се комбинират с всяка останала дреха. Високите обувки или ботуши се съчетават най-добре с полите със средна дължина, тъй като придават допълнителна височина и не ви позволяват да изглеждате старомодни.

Съвременната жена има и куп задачи, които трябва да свърши през деня, затова не се притеснявайте да комбинирате тази дреха и с ниски обувки. Акцентирайте върху ярка дамска чанта, кожено яке и модерен шал и вашата ежедневна визия е готова!

Актуално е съчетанието на едноцветна разкроена пола с цветен пуловер с весела щампа и пъхната от едната страна в самата пола. Виждаме много женствени силуети с изчистен силует, постигнат благорадение на тънък колан. Това е и любимата визия на вечно красивата и стилна Оливия Палермо:

* Оливия Палермо

Полите със средна дължина се предлагат в различни форми - по-вталени за чувствен вид и обемни за по-игрив поглед към модната тенденция.

Полите със средна дължина са не по-малко сексапилни от минитата, трябва просто да знаете как да ги носите и как умело да ги комбинирате.

Четете още: Една наистина стилна визия