Днес с гордост и голяма доза възхищение ви представяме едно българско момче, което с таланта си успя да привлече вниманието на световни медии и едни от най-известните дами в шоубизнеса.

Става въпрос за 19-годишния Любомир Дочев, умело превръщащ хартиените чаши от Старбъкс в свои платна, върху които ефектно разгръща дарбата си да рисува.

Звезди отказали легендарни роли - II част

Риана за Vanity Fair

София Вергара за Vanity Fair

Двойници на звездите

Тийнейджърът майсторски пресъздава запомнящи се визии от ревютата на някои от най-популярните дизайнери, както и изящната визуалната образност, която прочутите дами от света на модата, киното и музиката демонстрират на червения килим или по кориците на модните издания, и ги качва в акаунта си в Instagram - ldochev.

Звезди без грим

Любомир, който разкрива, че рисува от съвсем малък, като се опитва да намери себе си без помощта на учители и каквито и да било уроци, пресъздава върху чашите от Старбъкс образите на редица известни дами - от София Вергара през Кара Делевин чак до Риана. Като възхищението си от майсторството на българина вече изразиха Кара Делевин, Джиджи Хадид и Кайли Дженър, които са само част от звездните красавици, подкрепили с лайк пленителните рисунки на нашето момче.

Зендая Колман и Джереми Скот пък споделиха някои от творенията на Любомир в своите профили в Instagram, a барбадоската прелест Рири дори започна да следва нашенеца в социалната мрежа, за да е в час с неговите нови произведения.

Освен това през изминалите седмици материал, посветен на таланта на 19-годишния българин, бе поместен в Cosmopolitan и един от най-големите лайфстайл сайтове в света – Popsugar.

Едни различни селфита!

Е, без повече приказки, вижте произведенията на Любомир Дочев и сами се убедете в таланта му:

Риана за The New York Times Style Magazine

Джиджи Хадид на ревюто, представящо пролетната колекция на Jeremy Scott за 2016-та

Бела Хадид на ревюто, представящо пролетната колекция на Tommy Hilfiger за 2016-та

Джиджи Хадид на ревюто, представящо есенната колекция на Moschino за 2015-та

Визия от ревюто на Valentino за есен 2015

Визия от ревюто на Valentino за есен 2015

Суки Уотърхаус, Кара Делевин и Джорджия Мей Джагър за британския Vogue

Кара Делевин на едно от ревютата на Giles през 2014-та

Кендал Дженър на ревюто, представящо тазгодишната пролетна колекция на Dolce & Gabbana

Зендая Колман