Автор
Woman.bg

Takeover открива сезонa в Yalta Club с Dyed Soundorom от Apollonia

TAKEOVER открива есенния сезон в Yalta Club с французина DYED SOUNDOROM от популярното диджейско трио APOLLONIA. Вълнуващият резидент на DC10 ще свири в Room 2 на Yalta Club тази събота, 10 октомври.

Кариерата на Dyed Soundorom започва в края на 90-те години, когато е чест посетител на легендарния парижки клуб Le Batofar заради величествените хаус сетове на резидент Dan Ghenacia, негов бъдещ близък приятел и дългогодишен музикален партньор. Френската легенда издава първите тракове на Soundorom за собствения си лейбъл Freak N’Chic, преди следващият гост на TAKEOVER да се изстреля в предните редици на електронния ъндъграунд с ремикса към The Playmaker на Anthea & Alex Celler. Любовта му към ремиксирането на чужди тракове си личи и по страхотната му работа върху What That Say на Maya Jane Coles, Amame на Intruder и Paragroove на Onno.

Забележителните му сетове и качествена собствена продукция му осигуряват покана да бъде резидент в любимия си клуб DC10 по време на Circoloco партитата всеки понеделник. Предвид изданията му за лейбъли като Tsuba, Adult Only, Crosstown Rebels, Real Tone и ремикси за Culprit и Wolf + Lamb, няма как да останем изненадани от редовните му участия в най-добрите клубове като Panorama Bar, Womb, Robert Johnson и Rex, заедно с имена като Mathew Jonson, Kerri Chandler, Jamie Jones, Maayan Nidam, Onur Ozer и Tobi Neumann.

Най-важната година в досегашната кариера на Dyed Sоundorom е 2012, през която основава лейбъл и диджей триото Appolonia с най-добрите си приятели Shonky и Dan Ghenacia. Тримата се редуват с по една песен за знаменити петчасови сетове по най-добрите фестивали и клубове в света и междувременно издават собствената си продукция и тази на хората, които уважават. Дори и днес, стилът на Soundorom продължава да бъде силно повлиян от онези афтърпартита в Le Batofar и тяхната дълбока, психеделична и грууви атмосфера, досущ като Room 2 на Yalta Club.

Билетите за събитието струват 20 лева и могат да бъдат закупени само на входа на клуба в деня на партито.



ЗА TAKEOVER:

ТAKEOVER са Liubo Ursiny, Valdy и Philip Chernikov. На досегашните издания на това събитие са гостували Martin Buttrich (един от създателите на Desolat), Dixon (две поредни години DJ номер едно в класацията на Resident Advisor), Tiga (канадска техно/електроклаш легенда), Nick Curly (немски диджей и създател на супер успешните лейбъли Cécille Records и 8Bit Records), Martin Buttrich, Ali от Tiefschwarz, Stacey Pullen, M.A.N.D.Y и Âme.

ЗА YALTA CLUB:

Yalta Club е най-големият, най-старият и най-уважаваният клуб за електронна музика в България. Екипът на Yalta стои зад някои от най-успешните електронни събития през последните години, а именно: Solar Christmas, Solar Summer, Solar Easter Trinity и други. Yalta Club е домакин на най-големите световни имена от съвременната техно, хаус и транс сцена.

ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ЗА АРТИСТИТЕ:

Dyed Soundorom: https://www.facebook.com/DyedSoundoromMusic

Liubo Ursiny: https://www.facebook.com/liuboursinyofficial

Valdy: https://www.facebook.com/valdymuzik

Philip Chernikov: https://www.facebook.com/philipchernikovmusic

FACEBOOK СТРАНИЦА НА СЪБИТИЕТО:

https://www.facebook.com/events/904670439626247/

БИЛЕТИ:

Само на входа в нощта на партито. Фейсконтрол. Takeover карти.