Една от най-известните червенокоски в киното Джулия Робъртс обърна гръб на огнените нюанси и се присъедини към отбора на блондинките.

Промяната в цвета на косата на актрисата започна още началото на годината. На наградите SAG 2014 звездата имаше леко изсветлени кичури, но явно след това е решила изцяло да забрави за рижавото и да го замени с платинено руси тонове.

Новата си визия Джулия демонстрира преди броени дни по време на разходка из Лос Анджелис. Звездата беше видимо отслабнала, спортно облечена, с прибрана в опашка руса коса и нежно усмихваща се на изловилите я папараци.

Четете още: Така или иначе : Бритни като брюнетка?

Четете още: Галена с къса коса

Според мнозина известната дама е решила да смени цвета на косата си, за да се отърси от проблемите и символично да поеме по нов път.

Припомняме, че този месец доведената сестра на актрисата Нанси почина от свръх доза. Полицията бе категорична, че става дума за самоубийство, а в предсмъртната си бележка Нанси обвинява известната си роднина за решението да сложи край на живота си.

Освен това лекарите наскоро откриха, че майката на Джулия страда от рак на белия дроб.

Надяваме се трудните моменти за актрисата да свършват до тук, а що се отнася до новата й визия според нас Робъртс изглежда прекрасно с платинено русия цвят, умело подчертаващ нежните черти на лицето й. А на вас харесва ли ви промяната в облика на звездата?