Днешната ни статия е посветена на повелителката на поп музиката, а именно секси латината Дженифър Лопес и по-конкретно на интригуващата промяна в нейната визия.

Преди дни тя се разходи по един от терминалите на летището в Лос Анджелис с доста скъсена коса и тъй като винаги е била известна с любовта си към гъстите буйни гриви, тази коренна промяна доста ни учуди.

Четете още: Джей Ло по бански

Според мнозина коафьори обаче Дженифър не е скъсила косата си, а просто най-накрая се е престрашила да се появи на публично място без така любимите си екстеншъни. За да докажат твърдението си, те обръщат внимание на пътите, в които Джей Ло се е появявала на светско събитие с прибрана на кок коса и припомнят всъщност колко миниатюрно е било въпросното кокче, каквото не би следвало да е, ако косата на Джен наистина е толкова дълга и гъста, колкото сме свикнали да я виждаме.

Дали това е така или не, не знаем, но истината е, че предпочитаме Дженифър с по-дългата коса, защото за късата прическа по никакъв начин не отговаря на огнения й, латино темперамент и даже значително я състарява, придавайки й излъчване на домакиня на средна възраст. Няма как да не споменем, че освен всичко друго косата й изглеждаше доста тънка и изтощена, затова наистина се надяваме тази визия – нова или не, да е само временна и Джен да се върне към старите вълнисти прически, нашепващи за страст, жизненост и бушуващ нрав.

Интересна подробност е, че дебюта на новата визия на певицата бе засенчен от мъж, известен със своите шеговити нападения над знаменитости, който посипа конфети върху преминаващата по терминала на летището звезда. Госпожица Лопес бе видимо недоволна от случката, но успя да запази самообладание и подмина натрапника без да прави сцени.