Екзотичната латино красавица и модел за подръжание на много жени по света – актрисата Салма Хайек открехна завесата към личния си живот и разкри какви са нейните тайни за красота.

Тренирай във всеки удобен момент
„Нямам много време зафитнес, затова се опитвам да превърщам всекиудобен момент в тренировка. Работих с една фитнес треньорка в Лондон и тя ме научи как да превръщам дори миенето на зъбите в нещо като тренировка. Може да ги миете като стоите с изправен лакът на височината на рамото, като по този начин ще позиционирате тялото си така, че то да изразходва енергия. Не губете нито секунда в живота!“, категорична е Салма.

Преценявай добре кога да си измиеш лицето
„Правило номер едно за мен е да си миеш лицето преди лягане. Използвам кърпички с лайка, когато нямам възможност да измия лицето си, както и олио за лице, когато трябва да си махна грима. Никога, обаче, не си мия лицето сутрин, знам, че това е най-добрият режим за кожата ми. Баба ми ме е научила, че през нощта кожата ти се регенерира, защо със събуждането си да разваляш този естествен процес с изкуствени козметики?

Още по темата четете тук: В гардероба на: Салма Хайек

Не мий косата си всеки ден

„Аз имам къдрава коса, която изглежда по-добре на втория ден след измиването. Така че в първия я нося вързана, а на втория я пускам свободно. Но никога не я мия всеки ден, разбирате защо“.



Никога не използвай само един парфюм
„Ароматът е нещо,което трябва да следва настроението ти. Така че е хубаво да имаш повече от един парфюм и да ги сменяш“.

Още по темата четете тук: В гардероба на: Салма Хайек

Научи се как да се гримираш правилно
„Срамно е да го кажа, но аз нося много грим. Не всеки ден, има дни, в които оставям кожата си да диша, разбира се. Важно е да знаеш силните и слабите страни на лицето си – едните да ги подчертваш, другите да ги накараш да работят в твоя полза. Толкова е вълнувашо да изграждаш собствения си портрет!“.

Посрещни топлите месеци по-красива от всякога с продукти на L'oreal. Тях можеш да разгледаш и закупиш от Farma.bg.