Автор
Woman.bg

Тайните за красота на красавиците: Адриана Лима

Моделката Адриана Лима обяснява пред американско списание как успява да изглежда винаги толкова добре и поддържана, както и какви са любимите й продукти за красота.

Най-добрият съвет, който мога да дам, свързан с красотата: Подчертавайте силните си страни. Няма нужда от силен грим, фон дьо тен, или много пудра. Знайте какво е важно и какво ще ви стои добре върху собственото ви лице и оттам нататък се ръководете относно това какви продукти да използвате.

Моят дневен режим за красота включва: Сутрин се събуждам, измивам си лицето и го почивствам, след това слагам натурални масла, след това слагам малко спирала, гланц за устни и лек парфюм.

Потопете се в кубинска екзотика с Адриана Лима

А за излизане вечерта: Вечерта избирам или да си сложа дръзко силно червило в комбинация със спирала, или опушен грим заедно с нежни неутрални устни.

Аромати, които предизвикват приятни спомени у мен: Ароматът на бебешка пудра, така, както мирише моята дъщеря. Също така ароматът на океана, на сутрин и на цветя. Успокоява ме аромата на лавандула.

Любимата ми закуска, с която поддържам форма...пържени или варени белтъци на яйца със спанак или някакъв друг зеленчук, а понякога и кисело мляко с мюсли и плодове. Обичам да ги редувам.

Сватбата на един ангел на Victoria's Secret

Поддържам форма като...Ходя на бокс. Правя го от 10 години и мисля, че е тренировка както за тялото, така и за ума.

Трите продукта за красота, с които не мога да се разделя...Спирала, балсам за устни и парфюм

Естествено красиви и дълги мигли, изразителни вежди, спирала, която не само да прави миглите по-черни, но и да се грижи за тях? Включете се в играта на Revitalash!