Да поговорим на женски теми с Алисия – как поддържа лицето си и най-вече перфектна фигура...

- Алисия, каква е личната ти рецепта за красота?

– Моята рецепта за красота е много проста – хубав сън, здравословна храна и спорт. Това е най-важното, за да се погрижим за нас отвътре. Правилната козметика е допълнение, на което обаче не можем да се доверим основно, ако не се спазва другото. Това за мен е оптималният вариант.

- Как поддържаш кожата на лицето си?

– Всяка сутрин минавам цялото си лице с кубче лед, след това слагам дневен крем за лице и околоочен контур. Веднъж седмично мажа лицето си със зехтин или арганово олио, което е много полезно за кожата. Когато имам участие и ми се налага да лягам в малките часове, използвам специален нощен серум. Тази година навърших 31 години и си направих процедура, която естествено подмладява на базата на плазма, извлечена от кръвта. Името на процедурата е плазмотерапия.

- Как поддържаш фигурата си перфектна?

– Диета не спазвам. Просто се старая да се храня максимално здравословно. Закуската е задължителна и обилна, защото за мен е важно да си набавя необходимите въглехидрати и витамини за деня. Обядът е нормално количество, а вечерята – лека. Също така спортът е неизменна част от живота ми.

Четете още: Чуйте как Алисия пее на английски

- Кой е любимият ти спорт?

- На този етап ходя на фитнес, защото само там мога да развия всеки мускул, който бих искала. Също така ходя и на спининг – разтоварващо е и в същия момент извайва добре тялото. Като цяло съм много „за” спортуването и пробвам различни неща.

- А забранените изкушения какви са – шоколад, торти, алкохол...?

– Забранени храни хапвам рядко, но не мога да кажа, че изпитвам голяма нужда от тях. Алкохол също употребявам рядко. Много обичам шоколад и сладолед, но те не са толкова вредни. Чистият шоколад е енергия.

- Как се отнасяш към пластичните операции и силикона XXL?

– Естетиката е най-важна за мен. Не съм против, но всичко трябва да е в границата на нормално. Понякога малък размер гърди могат да изглеждат доста внушителни в зависимост от дрехата.

- Би ли „поправила” още нещо в себе си?

– Моите корекции не са тайна за никого. Не съм ги скрила. Правила съм си веднъж ринопластика и имам импланти в гърдите. Друго не бих пипнала по себе си.

- Какво би посъветвала тези, които тръгват към пластичната хирургия? Имат ли други варианти?

– Не мога да давам съвети, затова има специалисти. А и зависи от операцията. Риск винаги има, но също така и впечатляващи резултати, които повдигат самочувствието на дамите. Всеки за себе си най-добре знае какво ще го накара да се почувства по-добре.

- Повече работа или почивка ти предстоят сега?

– Почивах в началото на лятото. Принципно си избирам времето за почивка в последния момент, така че от сега не мога да кажа. За мен дните, в които съм при Николай, са перфектна почивка, защото той винаги се старае да съм максимално обгрижвана.

Източник: Monitor.bg