Истинска бомба ще избухне в Къщата на VIP Brother тази вечер. Евгения Калканджиева и Тачо разкриват истината за взаимоотношенията си.

Под влиянието на алкохола, съпругът на Евгения споделя, че двамата отдавна не са семейство и всичко, което се случва в Къщата, е цирк, съобщават от шоуто, съобщава blitz.bg

Нараненият мъж разкрива, че съпругата му има богат любовник и често пътува извън София заради него. Преди да влезе във формата Тачо е получил заплахи да внимава какво говори, но от кой са били те все още не става ясно.

Четете още: Разберете шокиращите тайни на Брадърите

Съпрузите от няколко месеца не живеят в общо жилище, а детето посещава ту единия, ту другия. Скандалът между двамата продължи дълго, а в един момент Евгения заяви, че иска развод. Тя добави, че къщата на VIP Brother е най-доброто място за това, понеже в нея е имало сватби и годежи, а сега е перфектният момент да прибави и развод към колекцията си.

Междувременно тримата изгнаници - Зорница Линдарева, Иво Аръков и Наско Месечков, ще се завърнат изненадващо в Резиденцията тази вечер, за да вземат участие в първите номинации очи в очи. Това, което ще изненада съквартирантите, е, че те ще се ползват с имунитет. Кои ще са следващите номинирани...

Четете още: Шокиращи снимки на звездите от Vip Brother без грим