Автор
Woman.bg

Свежи предложения от Сватбената седмица на модата

След приказната Сватбена седмица на модата в Ню Йорк можете да почерпите интересни и много модерни идеи за специалния си ден.

Независимо дали обичате класическата сватбена дълга до земята рокля, или сте привърженици на новаторските идеи, със сигурност ще откриете интригуващи модели.

Колекцията е за сезон Пролет 2017 и ако планирате сватба тогава, предложенията определено ще ви бъдат от полза. Ето и едни от най-интересните модели и дизайнери:

Elie Saab

Първото ни предложение е в бохемски стил. Роклята е смесица между модерен и класически сватбен тоалет. Тя е с прекрасна бяла дантела и е дело на дизайнера Elie Saab. Вълшебният тоалет можете да съчетаете с цветна диадема и красиви пантофки

Следващият модел е за дамите, които не зачитат приетите обичаи в облеклото. Той е изискан бял гащеризон, който в горната си част е обсипан с красиви дантели. С този интересен тоалет разполагате с богат избор от аксесоари.

Lela Rose

Ако искате да замените традиционната сватбена рокля с нещо интересно и модерно, то този модел е точно за вас. Тоалетът на Lela Rose е от две части, като горната показва красивите ви рамене, а на гърба има голяма очарователна панделка.

Щом пристъпите към олтара, всички погледи ще бъдат само върху вас. Затова е добре роклята ви да бъде с интересен гръб, особено ако сватбата ви е в топъл ден.

Carolina Herrera

Влюбихме се в този модел на Carolina Herrera още в момента, щом го зърнахме. Дълга елегантна риза, стигаща до земята. Материята й е мека и това я прави много подходяща за пролетните и летните горещи дни.

Още едно интересно елегантно предложение от Carolina Herrera.

J Mendel

Толкова красота и изящество от J Mendel... Понякога показването на по-малко плът, но повече стил е много по-красиво и впечатляващо.

С този модел ще бъдете красиви и издържани в класически стил. Роклята на J Mendel е посветена на дамите, които обичат голите рамене.

Houghton

Едно от най-интересните и изненадващи предложения за пролет 2017. Какво ще кажете за фатална черна дантела? И Both Houghton, и Naeem Khan завършиха представянето си на Сватбената седмица на модата пролет 2017 с рокли в черни дантели. Строго, но в същото време празнично и елегантно.

Нетрадиционна дантелена прелест от Both Houghton.

Sachin & Babi

Ако сте се ориентирали към свободните модели, то това предложение може да ви заинтригува.

А с този тоалет залагате на семплата, но много стилна визия.

Naeem Khan

В случай, че си се представяте в класическа рокля с модерни нотки, то този закачлив модел в розово е за вас.

Ето я и черешката на тортата! Щом облечете този величествен интересен тоалет, самочувствието ви ще се покачи значително и ще ви накара да се чувствате още по-специални. Тюлът винаги е на ваша страна, а с тази дължина ще можете да покажете и новите си зашеметяващи обувки.