Ако ви е омръзнало да прекарвате есенните вечери пред телевизора, ви предлагаме заедно с половинката или пък с приятели да си организирате една приятна вечер, която да ви разведри от забързаното ежедневие и да ви зареди с положителни емоции.

Не, не говорим за поредното посещение на някой ресторант, имаме по-добра идея – храна за душата под формата на балета "Светъл ручей", композиран от великия Дмитрий Шостакович и с либрето дело на Адриан Пиотровски и Фьодор Лопухов.

За непознатите с класиката разкриваме, че сценарият ни пренася в Съветска Русия и ни запознава с група балетисти, които благодарение на участието си в провинциален фестивал се запознават с работници от местните колективни ферми – колхози.

Историята изобилства от интересни обрати, а музиката е изящна наслада за сетивата, затова ви предлагаме да посетите кино Cine Grand, където в удобна обстановка може да се насладите на превъзходно детайлизираната и режисирана версия на Светъл Ручей или иначе казано "The Bright Stream" на Болшой театър.

От понеделник (17.10) стартира продажбата на билети и, защото от Cine Grand са помислили за нашия комфорт, е възможна и опцията онлайн купуване на билети чрез сайта на киното тук.