Автор
Woman.bg

Световният супермодел Миранда Кер представи новите обувки Reebok Skyscape

Reebok, фитнес марката, диктуваща иновациите в женските спортни обувки през последните 20 години, стартира кампанията за новата си обувка Skyscape с ексклузивното участие на световния супермодел Миранда Кер.

Skyscape е създадена с нови материали и технологии, които осигуряват несравним комфорт. Обувката е толкова удобна, че дори забравяш, че си с нея.

Подметката на всекидневната обувка за активни жени е съставена от пяна, която дава гъвкавост на 360о. Тя има забавен и закачлив силует, подхождащ перфектно на дънки, поли или панталонки. Предизвикателството, стоящо зад Skyscape, беше в създаването на стилна обувка, която да гарантира ежедневен комфорт на жените – докато тичат по задачи, излизат с приятели, отиват на работа или спортуват. Вместо да се фокусира само върху подметката, стремежът на Reebok беше да обвие цялото стъпало в комфорт. Във фазата на изследванията и разработката на продукта, компанията потърси вдъхновение и от други индустрии, заемайки работещи решения. Идеята за вътрешността на обувката е взаимствана от сектора на домашното обзавеждане. Тя напомня на пухкава възглавница, осигуряваща гъвкавост и целодневен комфорт.

Горната част на Skyscape е разработена благодарение на производствени технологии и процеси, идентични с тези при подплънките на сутиените. Но използваните материали са оптимизирани така, че да издържат напрежението и замърсяването, на които краката са подложени всекидневно. Безшевният еластичен плат създава мека и комфортна обвивка за цялото ходило, оставяйки пространство за движение и достатъчно въздух, за да може кракът да диша.



Обувката е в продажба от м. март, а модната икона Миранда Кер удобно проправя нейния път.

„Аз съм в движение на практика по цял ден и затова за мен е много важно да разполагам с обувки, които осигуряват баланс между комфорт, стил и практичност. Моите Skyscape са задължителен елемент от гардероба ми и ги нося навсякъде. Те са перфектното решение за моментите, в които бързам за работа, върша всекидневните си задължения или отивам на тренировка, тъй като са леки и компактни, идеални и за път. Обувките се предлагат в широка цветова гама, така че са перфектни за всеки тоалет!”, коментира Миранда Кер.



Мартина Ярбахер, ръководител на Reebok Walking, заяви: "Reebok има богато наследство в разработването на продукти, особено за жените и търси най-новите технологии, включително и от други промишлености. Горда съм с това, че отново успяхме да постигнем това със Skyscape. Отне ни повече от две години, за да завършим тази обувка, тъй като се бяхме посветили на това да създадем решение, което да осигурява пълна подкрепа за активните жени, и което е различно от всяка една съществуваща в индустрията обувка. В Reebok, ние постоянно търсим нови начини за производство на най-добрите обувки и иновативните процеси, които използвахме при разработката на Skyscape, допринесоха за създаването на обувка, която наистина трябва да пробвате, за да повярвате”.

Вече можете да намерите Skyscape в следните магазини:
гр. Велико Търново, магазин Reebok, ул. Стефан Стамболов 62
гр. Бургас, магазин Reebok, Мол Странд
Магазини SPORT DEPOT и онлайн на www.sportdepot.bg