Автор
Woman.bg

Светла и просторна къща в сърцето на Ванкувър

Канада е една от онези страни, които предлагат необходимата доза уют и семейна атмосфера, особено през есента, когато листопадът е в разгара си.

Стилът на живот в сърцето на Ванкувър – един от основните и проспериращи градове в страната, безспорно е от семеен тип, наподобяващ идеала за американската мечта.

На твоето внимание предлагаме просторен и светъл дом, принадлежащ на двойка канадци, които току-що са получили желаната реновация на своя дом.
Прозрачните столове в дневната, съчетани в белия цвят на стените, дават усещане за светлина и създават релаксираща атмосфера.

Прочетете още по темата тук: 5 неща, които трябва да има във всеки дом

За нежната половина от двойката – Кели, важни са били елементите на мебелите в кухнята и трапезарията, защото двойката има много приятели и иска да посреща гости на седмични събирания.

Детайлите от интериора в кухнята и причудливите форми са оригинално съчетани с изчистения дизайн на мебелите - в бяло и причудливи мотиви.

С високите си столове домът на младата двойка наподобява типичния американски южняшки стил на интериорния дизайн.

След ремонта къщата вече има и своята просторна стая за пране, в която домакинята може да изпълнява всекиндевните си задължения.

Още по темата четете тук: Артистичен дом в Сао Пауло