Бразилска дизайнерка твърди, че ще създаде продукт, който ще разпали страстите между завивките ... буквално.

Алине Дарк Пикуло дос Сантос е авторката на "чувствително" бельо, което светва щом бъде докоснато. Творението се нарича Toque и според Алине ще помогне на хората да се свързват в най-интимните си моменти.

Идеята дошла на дизайнерката с надеждата да направи по-пиперлив личния живот на влюбените двойки и да удължи любовната им игра-

"Сексът е едно от най-интимните преживявания, но много хора са изключително егоцентрични и мислят само затова как да получат оргазъм и не ги интересуват желанията на партньора им. Сексът обаче не е само това. Той е интимност, близост и връзка. В края на краищата не правите секс с някого с когото нямате поне минимални отношения, нали?" - споделя Алине.

Четете още: "50 нюанса сиво" вдъхнови колекция бельо

"Комплектът бельо Toque е създаден с идеята да свързва двойките в най-интимните им моменти. Toque означава "докосване", а моето бельо е снабдено с микро сензор, който светва щом го докоснете." - допълва тя.

Засега бельото е само проект, но Алине смята, че то би могло да се произведе от различни материали като сатен, дантела и ликра.

Допада ли ви идеята и бихте ли носили подобно бельо?

Четете още: Седем съвета срещу рутината в секса