Автор
Woman.bg

Сватбените тоалети, които ще носим и след като си кажем "да"

"Искам в деня на сватба да бъда себе си!" Това бяха нейните думи. Желанието й е денят, когато тя и той ще си кажат "да" да бъде също толкова чист, красив, истински и естествен, колкото любовта, която изпитват един към друг.

По женски си поговорихме за грим, прически, украса и, естествено, облекло. Роклята. Ах, тази сватбена, рокля, която мнозина от нас мечтаят да облекат. От дума на дума, стана ясно, че днешната ни героиня иска роклята й да бъде подобаващо избрана за повода и удобна за носене след това. Замислихме се и днес представяме изключителни сватбени модели, които ще носим и след големия ден.

Дами, продължавайте да scroll-вате... Има още какво да видите.

Какво мислите? Харесва ли ви, това което виждате?

Влюбени сме в този гащеризон! А вие?

Всички модели са творение на Мередит Стоуклейн, млад дизайнер, научил занаята в ателиета на световноизвестни модни къщи, включително Narciso Rodriguez. Водена от силното си чувство за естетика и стил, талантливата Мередит е привърженик на изчистените лини, елегантния силует и естествените материи. От друга страна, тя е и активна съвременна дама, която знае какво искат жените днес. Практичност, елегантност, женственост и не само... Искам всичко и за дълго време. Затова представените от нас сватбени модели са идеални за бъдещите булки, които след време ще облекат тоалета дори без да им се налага да казават "да".