Бъдещите булки все по-активно започват да си търсят сватбена рокля. Не е нужно да сте в крак с модните тенденции, просто се спрете на модел, който подхожда най-много на вашата фигура, височина и извивки.

Колкото по-смели, различни и оригинални сте в решенията си за сватбена рокля, толкова по-модерни и красиви ще бъдете! В колекциите на известните модни дизайнери присъстват, както много стилни и изчистени, така и пищни сватбени рокли за принцеси.

Ще си признаем, че има една рокля, която винаги ни кара да „ах“-ваме и да се потопим за секунда в приказния сватбен свят. Това е булчинската рокля с гол гръб.

Роклите с гол гръб в повечето случаи са в прибран, изключително елегантен силует, с леки цветни акценти или романтично пищни, изработени от облаци копринен тюл за истински мечтателки. Тези рокли създават неповторимо женствен и секси образ.

Заложете на ефирни и леки тъкани, семпли кройки и забравете за късите или средни дължини. Тук важи правилото – по-малкото е повече!

Четете още: Сватбена рокля с диаманти за 6,5 милиона долара

Имайте предвид обаче, че най-семплите и изчистени булчински рокли обикновено са също толкова сложни за изпълнение, защото чистите линии на силуета трябва да бъдат изпълнени безупречно. Материите, на които е добре да се спрете са тюл, органза, шифон, шатунг, естествена коприна, дюпон.

Булчинските рокли с гол гръб не са само в крак със съвременните модни тенденции в сватбената мода, но са изключително подходяща за дами, които искат да подчертаят романтичната си и женствена страна.

* сватбени рокли с елегантен дантелен акцент

Модната дизайнерка Vera Wang успя да наложи една от основните тенденции при сватбените рокли, а именно цветните рокли. От винено червено и състарено злато до нежни пастелни нюанси и цвят шампанско.

Булките с такъв тип рокли са винаги различни и запомнящи се!

Четете още: Сватбена прическа за къса коса