Автор
Woman.bg

Съвети за успешен брак от една разведена жена

Приемете написаното с доза сериозност, но също и с чувство за хумор. Нека вашата връзка бъде прекрасна, здрава и пример за околните. Да можеш да погледнеш миналото открито и смирено е подвиг, достоен за възхищение. Вижте съветите на една дама, която вече е разведена, но е научила своя урок и смята следващият й брак да е различен.

1. Винаги намирайте доброто у него. Не се съсредоточавайте върху това, което не харесвате...

2. Правете секс с него. Често. Ако трябва и постоянно. Сексът е лек за много от раните, които получаваме по време на брака.

3. Търсете съвети от по-възрастни и по-мъдри жени, които са успели да съхранят брака си. Невъзможно е да вземете правилни решения, когато сте под влиянието на силни емоции. Да се консултирате с по-възрастни жени, е по-добрата опция за вас.

4. Не е ваша работа да го поправяте или променяте. Животът е просто едно пътуване.

5. Казвайте му колко е голям, силен, умен и мъжествен. Понякога мъжете забравят.

6. Забавлявайте се на неговите шеги. Дори да не са смешни.

7. Ние отговаряме за нашите реакции, а не някой друг. Трябва да поемем пълна отговорност за нашите емоции и за начина, по който се държим. Той също.

8. Направете му онзи невероятен сандвич.

9. Забравете мрънкането си, когато се прибере. Оставете го да си почине.

10. Обичайте го по начина, по който той има нужда, а не по този, по който вие смятате, че той има нужда. Разбери какъв език на любовта говори и бъди готова да го обичаш по начина, който той разбира най-добре.

11. Винаги изглеждайте добре. Колкото по-женствена сте, толкова по-мъж ще се чувства той.

12. Бъдете до него. Дайте му времето и вниманието, от които се нуждае.

13. Никога не говорете пред него за други мъже, дори да са въображаеми или пък герои във филм.

14. Никога не четете съвети от непознати в интернет. Те не ви познават и без да искат ще ви накарат да свършите някоя глупост, която няма да се отрази добре на брака ви.

15. Дайте му пространство. Той има нужда от време, за да открие новия си „аз“ (ние се променяме непрестанно).

16. Бъдете уязвима. Не се страхувайте да споделяте емоциите, чувствата и страховете си. Мъжете по някакъв начин разбират, когато крием нещо от тях. Когато сте сбъркали, признайте грешката си и се извинете.

17. Оставете мъжа ви да ви обича по своя начин. Не сравнявайте начина, по който той изразява любовта си с този от идеалите си. Ако го сравнявате постоянно с някакъв идеал, може да пропуснете най-красивите моменти от неговата нежност.

18. Никога, никога, никога не унижавайте мъжа си пред други хора! Той има нужда да знае, че има някого, на когото може да разчита. Ако искате да обсъдите с него нещо, което е казал или направил, направете го насаме.

19. Измислете заедно общи хобита, цели и мечти. Никога не спирайте да растете заедно. Смейте се много. Влюбвайте се един в друг отново и отново.

20. Не позволявайте финансови проблеми да станат пречка между вас.

21. Приемете миналото му. То го е направило такъв, какъвто е. Говорете за него.

22. Прощавайте. Не ставайте заложник на миналото.

23. Никога не спирайте да се докосвате. Понякога докосването казва повече от думите.

24. Винаги избирайте любовта. Тя не е емоция, а действие. Не го пропускайте.