“Опитайте да танцувате интензивно по 8 часа дневно. Мисля, че няма човешко същество, което да не свали килограми, нали?”, категорична е Шерил Коул.

Поне 3-4 пъти седмично Шерил е във фитнес залата за 30-минутна кардио тренировка на бягащата пътека и 1 час силови упражнения.

Въпреки усърдните фитнес тренировки, попзвездата е убедена, че има още какво да направи за краката си.

Най-големият фитнес помощник на Коул обаче си остава Hypoxi Trainer уредът (специална камера с вакуум и различно налягане, която въздейства на кръвообращението), който й подариха от Harrods. Hypoxi Trainer не само натоварва мускулите на бедрата и седалището, но ускорява изгарянето на мазнини и се бори срещу целулита.

С по 3 тренировки седмично по 30 минути в продължение на 6 седмици се извайва перфектно тяло. Hypoxi терапията е добре позната и у нас, така, че лесно може да се убедим доколко е ефективна.

Шерил е убедена, че да поддържаш форма, не означава да се лишаваш напълно от любимите си храни. Предпочита вегетарианската храна, макар че не е пълна вегетарианка. Обожава японската кухня, защото е бедна на мазнини. Често похапва скариди и риба треска.