Съветите на топ дизайнера на България - София Борисова - към бъдещите абитуриентки. За да сте блестящи, за да сте специални, за да запомните завинаги този ден – денят на вашия бал, потънали в разкош от световна класа.

„Бъдете красиви и стилни на абитуриентския си бал, направете правилния избор на прическа, грим и официален тоалет, защото той е едно допълнение към вашата естествена красота и излъчване” – съветва София Борисова, дизайнер и собственик на най-големия моден център в България - Romantika Fashion.

„Изборът на рокля винаги започва с въпроса – „Къса или дълга? Тясна или разкроена?” Каквато и да изберете, няма да сгрешите, защото всички тези варианти ще бъдат актуални тази година. Трябва, разбира се, да се съобразите с формата на вашето тяло при избора на тоалет, цветът на косата, кожата и височината ви.” – допълва топ дизайнерката на България.

„Дългите тесни рокли, описващи тялото, тези с цепка по дължината на бедрото или изразен ефектен гръб, както и фееричните рокли, изработени от ефирни естествени материали, подчертаващи женственост и придаващи романтика и нежност, са предпочитани от много млади дами. Декорациите от кристали, дантели, орнаменти и коланчета на талията, придават завършен вид на силуета. Ако имате стройна фигура, дълги крака, може смело да заложите на късата секси рокля – вталена или разкроена, тя е удобна и с нея ще се превърнете в абсолютен лидер на дансинга.

Едно от най-важните неща при избора на абитуриентска рокля е цветът. Той дава живот и красота на дрехата. Тази година актуални са пастелните цветове, също така червено, цвят роял, зелено. А черното и бялото си остават вечната класика.” – съветва София Борисова.

Искам да отбележа, че Romantika Fashion предлага на бъдещите абитуриенти голямо разнообразие от тоалети на световно известните марки Mori Lee New York и Ronald Joyce UK. Висша мода дизайнерски тоалети SS couture Milano. И естествено най-новата колекция на дизанерката София Борисова „Lace Magic” Всички тях ще намерите на най-добрите цени в света в луксозния, моден център на Romantika Fashion.

София Борисова

Новата колекция на Romantika Fashion - „Lace Magic”- 2015/2016 е едно изобилие от луксозни дизайнерски материи като копринен шифон, сатен и шантунг тафта, ефектна принт коприна в класическото бяло и черно.Освен класическите дълги рокли, прилепнали по тялото, в колекцията присъстват различни кройки панталони, ефектни ризи и гащеризони. Леко обемните рокли, ефирните рокли, изработени от многопластови коприни, прозрачните тоалети, които имитират втора кожа, както и ефектния гол гръб са доминиращи. Със своите творби София Борисова подчертава женствеността и сексапила на дамите с присъщата за нея точност и премереност на силуета.

Характерно за цялата колекция е лекотата на роклите, въпреки техния обем, те са изработени от леки и уникални дизайнерски материи, с които работят световни имена в модата.Така наречените рокли „втора кожа” са доминиращи във вечерните тоалети. Те са в комбинации от телесен цвят и модерните маслено зелено, тъмно червено и класическо черно. Феерия от нюанси на пудра, какао, роял, жълто и класическата комбинация от черно и бяло са водещи в колекцията –„Lace Magic”.

Декорациите от орнаменти, дантели и кристали ги правят уникални и неповторими. Всяка една от тях носи логото на марката, изработено от благороден метал в Париж.

Блясък, лукс, индивидуален творчески почерк, София Борисова предлага една различна колекция, завладяна от диктаторката в световната модата – Дантелата.