Автор
Woman.bg

Съвети за бельото за Свети Валентин от Дита фон Тийз

Един от любимите зимни празници наближава и сигурно с половинката си вече сте планували романтична вечеря, последвана от спиращи дъха, страстни мигове.

Знаете, че бельото е изключително важен елемент, допълващ подобна атмосфера, наред с приглушената светлина, свещите, розите и всичко, което с любимия ви намирате за романтично.

Много жени, особено тези, които са обременени с повече отговорности, рядко обръщат внимание на бельото си и се замислят за него единствено при по-специален повод. Всъщност трябва да си дадем сметка, че то прави силно впечатление на мъжете и понякога едни красиви бикини в комплект с подходящ за бюста ни сутиен, могат да зашеметят половинката.

Сега ще ви разкрием 10-те златни правила за подбор на неустоимо бельо на една от най-изкусителните дами в шоубизнеса и автор на книгата "Your Beauty Mark" - Дита фон Тийз.

1. Задължителен елемент е черната дантела

Черната дантела е едновременно изискана, предизвикателна, елегантна и придава много еротично излъчване. Прекрасното е, че отива на всяка жена и прави чудеса с фигурата. Инвестирайте в черен дантелен комплект и още два-три чифта бикини, които да си отиват със сутиена. И не забравяйте да внесете пикантност във визията си с чифт секси жартиери.

2. Не разчитайте на етикета с размера

Не си купувайте бельо, ако не сте го пробвали преди това! Бъдете внимателни, ключът е в подходящия размер и кройка, които рядко можете да определите само по етикета.

3. Разнообразете с цветове и материи

Заложете на свежите цветове и разнообразието в материите. Те създават настроение и определено предизвикват интерес у партньора ви. Не се ограничавайте само с черна дантела, прибавете и други цветове, които ще придадат игриво настроение между завивките.

4. Стягащият корсет е задължителна част от бельото ви

Той прави чудеса - прибира коремчето и подчертава гърдите. Използвайте го всеки път, когато искате да създадете безупречен силует.

Ако все още се чудите как да отпразнувате 14-ти февруари - отпразнувайте го с подаръци от Винарна Свищов. Вижте как и се включете в нашата игра!

5. Чорапи до коляното за неотразим вид

Изкусителката Дита фон Тийз дори има собствена линия дълги чорапи с дантела. Дамата с фатално излъчване ни съветва да носим този модел през зимата, защото топлят и изглеждат удивително. Тя ги нарича "пуловер за краката“.

6. Няма нищо по-подходящо за Свети Валентин от колан и жартиери

Носете ги по френски – бикините над колана и жартиерите. Изискано и много еротично. Определено ще направите партньора си щастлив.

7. По-малкото е повече

От време на време трябва да оставим на въображението само да си свърши работата. Красотата и очарованието на бельото се крият в това, че с него можете почти без усилие да променяте визията си и да повдигнете духа на партньора си. Но що се касае до дрехите ни, Дита ни съветва да показваме по-малко плът за сметка на повече стил, загатващ женствеността ни. Например, черна прилепнала рокля с чифт черни жартиери с дантела и високи черни обувки. Можете да допълните визията си с кожени или дантелени ръкавици.

8. Свети Валентин за необвързаните

Дита фон Тийз: "Прекарвала съм Свети Валентин без половинка много пъти. Това не означава, че не ми е нужно красиво бельо и че не съм пълноценна жена. Да, работата ми е свързана с това да флиртувам и прелъставям всеки ден и опитът ме е научил, че трябва да съм привлекателна винаги. Дами, изградете свой мистериозен и интересен за околните свят, който ще ви направи щастливи. Превърнете дома си в кътче, което да съответства на женствеността и характера ви. Същото се отнася и за бельото ви. Няма никаква причина да не си купувате предизвикателно бельо. Това е периодът, в който трябва да се погрижите за себе си и самочувствието си. Купувайте си красиви бикини и сутиени, направете така че домът ви да бъде секси като вас. По този начин ще бъдете готови, когато откриете човека за себе си.

9. Не създавайте граница между красивото и удобното

Преди всичко бельото трябва да бъде удобно и практично. Старайте се винаги да избирате хубаво бельо. Изисканите бикини и сутиени са символ на женствеността, затова не бива да ги подценявате, просто защото не са видни за хората навън. Осигурете си щастие и лукс, с което ще привличате мъжете.

popsugar.com,sheknows.com,blog.darkgarden.com, lescapricesdeprincessacidulee.com, allisonfriese.com, svetkuriozit.sk

Последно от woman.bg