Температурата през днешния октомврийски ден за секунди се вгигна с няколко градуса, защото на хоризонта се зададе гореща фотосесия с главно действащо лице Никол Кидман.

Чрез въпросния сет от снимки красивата Никол индиректно, но убедително доказа, че в много случаи годините са просто цифри и една жена, която наближава 50-те и, може да бъде не просто секси, а да притежава огнена визия, с която с лекота да засенчи много от 20-годишните си колежки.

Бюти-гаф от Никол Кидман

Черно-бялата фотосесия, която е за новия октомврийски брой на списание Interview, поставя Кидман в образа на дръзка прелъстителка с визия, открояваща се с пленителен ретро полъх, умело демонстрираща, че ключът към сексапилното и провокативно излъчване не е в разсъбличането. Нежно подпряла се на стената, полегнала на дървения под или във ваната в порутената баня, Никол е напълно облечена и невероятно секси, защото сексапилът е в маниерите, в погледа, в увереността, но не и в голотата... не говорим за елегатната ала-Моника Белучи, а за пошлата, търсеща скандалното, тип Майли Сайръс.

Звезди, които изглеждат по-млади