Автор
Woman.bg

Съпругът на Мерил Стрийп не се впечатлява от наградите ѝ

Мерил Стрийп не обича да кани приятелите си на официални церемонии, а съпругът й Дон Гъмър вече не се изненадва от наградите, които получава.

64-годишната актриса е номинирана за "Оскар" цели 18 пъти, в 3 от които се е сдобивала с най-желаната статуетка. Тя обаче без притеснение признава, че съпругът й отдавна не се впечатлява от отличията й и дори му е досадно да я придружава на всички светски събития, съпътстващи актьорската й професия.

Попитан дали му е омръзнало от наградите на известната си съпруга, Дон отговаря: "Не ми е омръзнало, просто вече не се впечатлявам от тях. На нея й е омръзнало да кара хората да я придружават на лъскави събития и церемонии по награждаване, но в края на краищата, те едва ли имат друг избор", признава Дон в интервю пред вестник "Ню Йорк Дейли Нюз".

Двойката е женена от 37г., има четири деца и най-често спори за домакинската работа. "Не можем да се разберем дали чиниите да се измият на ръка, или да се сложат в съдомиялната машина", добавя Гъмър.

Когато един ден Мерил и Дон доплували до скала на далечен плаж, актрисата му споделила, че иска да се омъжи и да бъде майка преди да навърши 35г.

"Благодаря на съпруга си за четирите ни деца, за които мечтаех онзи ден на скалата. Благодаря на господ, че Дон беше до мен", е обръщението, което най-силно се е запечатало в съзнанието му.

Дъщерите Мери Уила Гъмър, Грейс Гъмър и Луиса Гъмър

Синът Хенри Гъмър

Източник: БГНЕС