Съчетаването на цветове във една визия не изглежда, нито звучи, нито пък е особено сложно занятие. Съществуват обаче малки трикчета за миксиране на багри що се отнася до маникюра и червилото.

Ако овладеете изкуството на правилното комбиниране, ще се радвате на елегантен стил, който няма да ви предаде независимо от повода.

Добре подбраните цветове лак и червило, при това хармонично комбинирани един с друг, може да ви изглежда като практика, която баба ви би прилагала с най-голямо удоволствие, но не и млада дама в 21-ви век.

Бихме допуснали подобно твърдение за вярно, но по-скоро се придържаме към изпитаните рецепти за стил и красота, проверени във времето. Особено що се отнася до създаване на безупречна визия за празник или изискана вечеря. В тези случаи класиката никога няма да ви подведе.

Все повече козметични компании предлагат свои комплекти червило и лак за нокти, с които подсещат дамите за възможностите, които едно винтидж цветно съчетание може да внесе изисканост в стила им.

Четете още: Козметичната ви чантичка по време на отпуска

Дженифър Лопес е сред модните икони на Холивуд, която почти винаги съчетава телесните краски върху устните си с тези върху маникюра. Така си осигурява нежна, изчистена и елегантна визия, която може да бъде съчетана едновременно с изискан тоалет, както и с по-ежедневни дрехи.

Четете още: Вижте Дженифър Лопес гола и без Фотошоп!

Едно от основните правила в съчетаването на лака и червилото е да комбинирате цветове от едно и също цветно семейство, независимо дали имат по-студени или по-топли характеризиращи ги нюанси.

Четете още: Риана провокира... Отново

Четете още: Ето го и сина на Адел

Това означава, че можете да съчетаете топло червено червило с коралово оранжев лак (обратният вариант също важи) – цветовете не са едни и същи, но пък създават усещане за хармония помежду си.

Четете още: Бизнес грим