Спомняте ли си изкусителното тяло на Шарън Стоун в "Първичен инстинки“? Е, днес макар и да са минали повече от 20 години, актрисата продължава да изглежда по същия начин.

В неделя тя показа гордо за пореден път своята изящна фигура, позирайки по бански от две половини с животински мотиви, около басейна в имението си в Лос Анджелис. Напомняме ви, че 58-годишната Шарън наскоро сподели, че ще участва в предстоящия филм на компанията Marvel, в който отново ще си партнира с Майкъл Дъглас.

Актрисата буди в нас искрено възхищение за външния си вид, не само заради възрастта си, но и заради факта, че е майка на три деца. Краката й са чудесно изваяни, а коремът е съвършен и плосък. Няма как да не обърнем внимание и на прекрасната й усмивка, която озарява лицето й върху което не виждаме никакъв грим.

Преди време Шарън Стоун разкри пред списание "Shape" тайната за перфектното си тяло:

"Не съм обсебена от идеята да изглеждам много по-млада, отколкото всъщност съм, тъй като според мен всяка възраст си има очарование и твърдението, че младостта ни прави красиви, не е вярно. Не искам да бъда "вечна красавица“. Просто се старая да изглеждам по възможно най-добрия начин, който подхожда на годините ми. Спомням си, че когато прехвърлих 40-те ми беше трудно да се възприема, затова се усамотявах с бутилка вино в банята и се гледах в огледалото, докато не започнах да се харесвам. Вече не съм момиче и не се старая да изглеждам така. Много съм щастлива, че съм зряла жена, която се грижи за външността си. Мисля, че сега притежавам съвсем различни качества и съм по-привлекателна от преди.“